Το «ελεύθερο» στον Μεντιλίμπαρ και οι επαφές του Βάσκου

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

© intime

Το «ελεύθερο» στον Μεντιλίμπαρ και οι επαφές του Βάσκου

Διονύσης Βερβελές 15:00 - 18.06.2024 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 18.06.2024

Online με Κοβάσεβιτς και προσέγγιση (και) της ισπανικής αγοράς…

Ένα από τα χαρακτηριστικά που έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και φάνηκε αυτό από την πρώτη ημέρα που ο Ολυμπιακός τον έφερε στην Ελλάδα και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, είναι πως δεν αφήνει ποτέ τη δουλειά του στην άκρη. Αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά του, όμως, αυτό δεν τον εμποδίζει και να δουλεύει παράλληλα.

Άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον αυτό που τονίζουν συνεχώς είναι πως αφιερώνει αρκετές ώρες της ημέρες για τη δουλειά του και συγκεκριμένα τον Ολυμπιακό. Αυτό, ώστε να μπορέσει να οργανώσει τα πράγματα και να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Φυσικά σε αυτό συμβάλλουν και οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» που βρίσκονται ακόμη στο Ρέντη και καθημερινά κανονίζουν τα πάντα αναφορικά με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν για την προετοιμασία στην Ολλανδία, αλλά και τα φιλικά που θα δοθούν μέχρι την έναρξη των επίσημων αγώνων.

Οι μεταγραφές και το «ό,τι θες»

Ο Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή που τελείωσε η σεζόν, έστειλε το μήνυμά του στον Μεντιλίμπαρ λέγοντάς του ο Βαγγέλης Μαρινάκης «ό,τι θες για το καλοκαίρι πες το». Αυτό ακριβώς κάνει και ο Βάσκος τεχνικός. Είναι σε διαρκή επικοινωνία με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και του έχει πει τα «θέλω» του για τις μεταγραφές. Από την πλευρά του ο Αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού «τρέχει» αρκετά από τα θέματα αυτά, ωστόσο και ο Μεντιλίμπαρ από την πλευρά του και έχει αναλάβει κάποιες περιπτώσεις.

«Γράψαμε ιστορία με δύο ευρωπαϊκά τρόπαια»: Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα 14 χρόνια επιτυχίας με την ομάδα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:15 - 18.06.2024

«Γράψαμε ιστορία με δύο ευρωπαϊκά τρόπαια»: Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα 14 χρόνια επιτυχίας με την ομάδα

Μέσω Instagram, o Bαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για τα 14 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, κάνοντας λόγο για την επιτυχημένη πορεία που ακολούθησε ο Ολυμπιακός αυτή την περίοδο.

Ο έμπειρος κόουτς έχει ήδη κάνει ορισμένες επαφές με παίκτες που θα ήθελε να έχει στην ομάδα του Πειραιά τη νέα σεζόν και κυρίως είναι ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει δουλέψει ξανά στο παρελθόν. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό από την άλλη εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα των μεταγραφών και συγκεκριμένα με παίκτη ή παίκτες από την Ισπανία τους οποίους ξέρει ο Μεντιλίμπαρ και έχει κινηθεί και προσωπικά...