Ντεμπούτο για Γιάρεμτσουκ: Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Τερνάνα

Ντεμπούτο για Γιάρεμτσουκ: Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Τερνάνα

Sportal newsroom 18:35 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:48 - 02.08.2024

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το φιλικό του Ολυμπιακού με την Τερνάνα. Ντεμπούτο για τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Τερνάνα σε ένα ακόμα φιλικό ενόψει της νέας σεζόν.

Η σημειολογία του πιτσιρικά μπροστά στο άδειο κάδρο στο βίντεο της φανέλας του Ολυμπιακού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:15 - 02.08.2024

Η σημειολογία του πιτσιρικά μπροστά στο άδειο κάδρο στο βίντεο της φανέλας του Ολυμπιακού

Ο λόγος που στη μικρή ταινία του Ολυμπιακού, μέσω της οποίας αποκαλύφθηκε η νέα ερυθρόλευκη εμφάνιση με το επετειακό σήμα, ο πιτσιρικάς παρατηρεί ένα άδειο κάδρο.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ λοιπόν έκανε γνωστές τις επιλογές του για το παιχνίδι με την ιταλική ομάδα, με τον Αναγνωστόπουλο να ξεκινάει κάτω από την εστία. Ο Κοστίνια, ο Άμπεϊ, ο Κουτσίδης και ο Αποστολόπουλος αποτελούν την τετράδα της άμυνας, ο Ρέτσος με τον Μουζακίτη είναι στο κέντρο και ο Παπακανέλλος μπροστά τους. Ο Μάρτινς με τον Μασούρα είναι στα πλάγια και ο Γιάρεμτσουκ στην κορυφή της επίθεσης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Αναγνωστόπουλος, Κοστίνια, Άμπι, Ρέτσος, Κουτσίδης, Αποστολόπουλος, Μουζακίτης, Παπακανέλος, Μαρτίνς, Γιάρεμτσουκ.