Μεταγραφή με το... βλέμμα στο μέλλον για τον Ολυμπιακό - Απέκτησε 18χρονο Νιγηριανό επιθετικό

Μεταγραφή με το... βλέμμα στο μέλλον για τον Ολυμπιακό - Απέκτησε 18χρονο Νιγηριανό επιθετικό

Δημήτρης Χούπης 11:26 - 05.09.2024

Ο Ολυμπιακός απέκτησε έναν 18χρονο Νιγηριανό επιθετικό, τον Ταϊγέ Αμπντουλατίφ, ο οποίος μετά από επιτυχημένο δοκιμαστικό υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων.

Μεταγραφή με το... βλέμμα στο μέλλον έκανε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά από ένα επιτυχημένο δοκιμαστικό έκαναν δικό τους τον 18χρονο Νιγηριανό επιθετικό, Ταϊγέ Αμπντουλατίφ, ο οποίος αγωνιζόταν στην Unicorns Football Academy, που ανήκε στον Βίκτορ Αβονίγι, αδερφό του επιθετικού της Νότιγχαμ, Ταϊβό.

Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα έχει διάρκεια τεσσάρων χρόνων. «Είναι ένα καλό βήμα για την καριέρα μου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 18χρονος επιθετικός, ενώ CEO της ακαδημίας που έπαιζε ανέφερε, «Ο Ολυμπιακός αποτελεί ένα εξαιρετικό πρότζεκτ για εκείνον».

Ο Μεντιλίμπαρ ξεκαθάρισε από τον Μάιο τι θέλει να κάνει με το ρόστερ του...
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:22 - 04.09.2024

Ο Μεντιλίμπαρ ξεκαθάρισε από τον Μάιο τι θέλει να κάνει με το ρόστερ του...

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα αναμένεται να είναι ο τελευταίος παίκτης που παίρνει ο Ολυμπιακός, ικανοποιώντας την επιθυμία Μεντιλίμπαρ για ένα κλειστό ρόστερ. Αντίθετα, τέτοια εποχή πέρυσι η ομάδα είχε αποκτήσει σχεδόν τους διπλάσιους παίκτες...

Ακόμη ο Αβονίγι δήλωσε πως τα καλά χαρακτηριστικά του Αμπντουλατίφ είναι η ταχύτητά του, η τεχνική και η ικανότητα στο σκοράρισμα. Μάλιστα στο ντεμπούτο του με την Κ19 του Ολυμπιακού για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Stoiximan Super Leauge, σκόραρε ένα γκολ και έβγαλε δύο ασίστ στη νίκη με 4-1 επί της Λαμίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει μάθει τους αντιπάλους του στο Youth League, με την ομάδα του Πειραιά να αντιμετωπίζει τον νικητή του ζευγαριού Ταλίνα Κάλεφ Κ19 - Σάντα Κολόμα Κ19. Ο πρώτος αγώνας σύμφωνα με την UEFA θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου, ενώ το δεύτερο ματς είναι προγραμματισμένο για τις 6 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, από την κλήρωση βγήκε και το ζευγάρι του τρίτου γύρου της διοργάνωσης. Ο νικητής από το ζευγάρι του Ολυμπιακού της δεύτερης φάσης, θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση το νικητή από το ζευγάρι Τρέτσιν – Ζμπογιοβκα Μπρνο U19, από Σλοβακία και Τσεχία αντίστοιχα. Οι ημερομηνίες των αγώνων του τρίτου γύρου έχουν προγραμματιστεί για τις 27 Νοεμβρίου και 1 Δεκέμβρη.