«Πρόταση 12.000.000 του Ολυμπιακού στην Πόρτο για τον Κάρμο»

Νταβίντ Κάρμο

i

©intime

«Πρόταση 12.000.000 του Ολυμπιακού στην Πόρτο για τον Κάρμο»

Δημήτρης Χούπης 11:52 - 26.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:04 - 26.06.2024

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει πρόταση -η οποία φτάνει τα 12.000.000 ευρώ- στην Πόρτο για τον Νταβίντ Κάρμο.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Νταβίντ Κάρμο στην ομάδα και τη νέα σεζόν, μετά από μια εξαιρετική χρονιά του Ανγκολέζου στόπερ στους «ερυθρόλευκους». Η οποία χρονιά, μάλιστα, ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του Conference League.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της πορτογαλικής Mercado1893, η ομάδα του Πειραιά έχει κάνει πρόταση στην Πόρτο για την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού. Η προσφορά, όπως αναφέρουν στην Πορτογαλία, φτάνει τα 12.000.000 ευρώ συν κάποια μπόνους, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ρήτρα του παίκτη ήταν περίπου στα 16.000.000 ευρώ.

Στο ρεπορτάζ όμως δεν γίνεται λόγος για την αντίδρασης της πορτογαλικής ομάδας στην κίνηση του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτά, δεν είναι η πρώτη φορά που τα πορτογαλικά Μέσα, αναφέρουν για πρόταση των «ερυθρολεύκων» στην Πόρτο για την απόκτηση του Κάρμο, οι οποίοι θέλουν να τον κρατήσουν είτε με τη μορφή δανεισμού είτε ως κανονική μεταγραφή.

⚽️Όλοι Euro LIVE: Έξαλλοι οι Άγγλοι με τον Σάουθγκεϊτ, του πέταξαν μπουκάλια για την κακή εικόνα της εθνικής τους ομάδας!
SPORTAL ORIGINALS

23:55 - 25.06.2024

⚽️Όλοι Euro LIVE: Έξαλλοι οι Άγγλοι με τον Σάουθγκεϊτ, του πέταξαν μπουκάλια για την κακή εικόνα της εθνικής τους ομάδας!

Όλοι Euro για τις αναμετρήσεις της Τρίτης! Παύλος Κουστέρης και Κώστας Τόπας μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τα ματς σε Ντόρτμουντ, Βερολίνο, Κολωνία και Μόναχο. Παρουσιάζουν οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης.

Ο 24χρονος στόπερ με τη φανέλα του Ολυμπιακού φέτος μέτρησε είκοσι συμμετοχές σε Stoiximan Superleague και Conference League.

Ο Ποντένσε είναι πιο κοντά απ' όλους

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός θέλει να έχει στο ρόστερ του και τον Ντανιέλ Ποντένσε. Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό με τη μορφή δανεισμού από τη Γουλβς και τη φετινή σεζόν βοήθησε και με το παραπάνω την ομάδα του Πειραιά να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του Conference League.

Μόνο στην Ευρώπη ο 28χρονος βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές, ενώ μοίρασε πέντε ασίστ. Συνολικά σε 47 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις είχε 15 γκολ και 13 ασίστ.

Οι «λύκοι» λοιπόν όπως φαίνεται θα αποφασίσουν για το μέλλον του Ποντένσε μέσα στις επόμενες ημέρες, γνωρίζοντας το ενδιαφέρον τόσο του Ολυμπιακού όσο και του παίκτη να παραμείνει στην Ελλάδα. Κάπως έτσι ο Πορτογάλους, μοιάζει να βρίσκεται πιο κοντά στην παραμονή απ' όλους τους δανεικούς των «ερυθρολεύκων».