«Ο Ολυμπιακός είναι η ελληνική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Ζερόμ Μπόατενγκ»

Ζερόμ Μπόατενγκ

i

©Photo by Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images/ideal Images

«Ο Ολυμπιακός είναι η ελληνική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Ζερόμ Μπόατενγκ»

Sportal newsroom 14:37 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:48 - 14.08.2024

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό, ο Ολυμπιακός είναι η ελληνική ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ζερόμ Μπόατενγκ.

Δημοσίευμα της «Fussballeuropa» αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός είναι η ελληνική ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ζερόμ Μπόατενγκ. Την Τρίτη (10/10) το «Sky Sport Deutschland», ανέφερε ότι ο 35χρονος στόπερ ενδέχεται να επιστρέψει σύντομα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας υπάρξει αποδέκτης πρότασης από ελληνική ομάδα.

Ο 35χρονος Γερμανός στόπερ εντάχθηκε στη Λυών το 2021 με υψηλές προσδοκίες, ωστόσο δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα με βάση το βαρύ όνομα και τις υψηλές αποδοχές του συμβολαίου του. Με τους «Λιονέ» κατέγραψε συνολικά 35 εμφανίσεις, με απολογισμό δύο τέρματα. 

Με τη φανέλα της Μπάγερν μέτρησε 363 εμφανίσεις, πέτυχε δέκα γκολ και μοίρασε 25 ασίστ. Με τους Βαυαρούς επίσης σήκωσε δυο Champions League, ισάριθμα παγκόσμια κύπελλα συλλόγων και UEFA Super Cup, εννέα πρωταθλήματα, πέντε κύπελλα και άλλα τόσα Super Cup.

Ο Μπόατενγκ πάντως σήμερα συνεχίζει την αναζήτηση για τη νέα του ομάδα, κάνοντας παράλληλα προπονήσεις με τους Βαυαρούς, οι οποίοι υποστηρίζουν πως ο πολύπειρος αμυντικός βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση. Σύμφωνα μάλιστα με το εν λόγω ρεπορτάζ ο έμπειρος Γερμανός αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, που έχει την οικονομική δυνατότητα για να καλύψει τις απαιτήσεις του.