«Ο Κοβάσεβιτς ρώτησε τη Γαλατασαράι για τον Ζαχά»

Γουίλφριντ Ζαχά

i

©imago

«Ο Κοβάσεβιτς ρώτησε τη Γαλατασαράι για τον Ζαχά»

Δημήτρης Χούπης 17:57 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 28.08.2024

Ο παλαίμαχος Τούρκος Νιχάτ Καχβετσί έκανε μερικές δηλώσεις οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν αίσθηση, αφού σχολίασε ότι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ρώτησε τη Γαλατασαράι για την περίπτωση του Γουίλφριντ Ζαχά.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βρίσκεται στην αγορά για την απόκτηση ενός εξτρέμ και στην Τουρκία συνέδεσαν την ομάδα του Πειραιά με την περίπτωση του Γουίλφριντ Ζαχά. Πιο αναλυτικά, ο Τούρκος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Νιχάτ Καχβετσί έκανε μερικές δηλώσεις και μεταξύ άλλων σχολίασε πως οι «ερυθρόλευκοι» ρώτησαν τη Γαλατασαράι για δύο παίκτες της.

Όπως αναφέρει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Πειραιά, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, μίλησε με τους ανθρώπους της Γαλατά και εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τον Γουίλφριντ Ζαχά και έναν ακόμα παίκτη. Ωστόσο δεν ανέφερε το όνομα του δεύτερου ποδοσφαιριστή παρά μόνο την εθνικότητά του, αφού είπε ότι είναι Τούρκος.

Πλησιάζει στην Αλ Σαμπάμπ ο Ποντένσε σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο - Δέκα εκατομμύρια ζητάει η Γουλβς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:31 - 28.08.2024

Πλησιάζει στην Αλ Σαμπάμπ ο Ποντένσε σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο - Δέκα εκατομμύρια ζητάει η Γουλβς

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ ενός Ιταλού δημοσιογράφου ο Ντάνιελ Ποντένσε είναι κοντά στη μεταγραφή του στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Σαμπάμπ.

«Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς μου τηλεφώνησε. Με ρώτησε για δύο παίκτες της Γαλατασαράι. Ο ένας είναι από την εθνική μας ομάδα και ο άλλος είναι ο Γουίλφριντ Ζαχά», ήταν τα λόγια του.

Ο 31χρονος Ιβοριανός τον τελευταίο χρόνο αγωνίζεται για τη Γαλατασαράι, με την οποία έχει 43 συμμετοχές, δέκα γκολ και πέντε ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το έχει περάσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Κρίσταλ Πάλας, με την οποία είχε 458 συμμετοχές, 90 γκολ και 62 ασίστ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ακόμα έχει φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για μόλις τέσσερα παιχνίδια, αλλά και της Κάρντιφ.