Αποκάλυψη από Σαββόπουλο: «Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γιουσούφ Γιαζιτζί»

Ο Γιουσούφ Γιαζιτζί με τη φανέλα της Λιλ

Αποκάλυψη από Σαββόπουλο: «Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Γιουσούφ Γιαζιτζί»

Sportal newsroom 15:26 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 23.09.2024

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Αλέξης Σαββόπουλος στο «Baladeros LIVE», ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 27χρονο Τούρκο μεσοεπιθετικό, Γιουσούφ Γιαζιτζί!

«Ξέρω για μία μεταγραφή στον Ολυμπιακό, γιατί ήταν παίκτης που προτάθηκε στον Άρη και το είχα ψάξει. Πρόκειται για τον Γιουσούφ Γιαζιτζί, για τον οποίο είχε ασχοληθεί και ο Άρης. Ετσι μαθαίνω τώρα για τον Ολυμπιακό. Μιλάει μαζί του και δεν αποκλείεται να είναι και κοντά οι δύο πλευρές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Σαββόπουλος στο «Baladeros LIVE».

Έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Λιλ στη Γαλλία, ο Γιουσούφ Γιαζιτζί αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι έχει κάνει κίνηση για την απόκτησή του. Πριν από μερικές εβδομάδες μάλιστα, η «Equipe» ανέφερε ότι οι Πειραιώτες είχαν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Τούρκου μεσοεπιθετικού, αλλά ενδιαφέρον για την απόκτησή του υπήρχε και από τη Λάτσιο.

Τελικά, οι διαπραγματεύσεις με τους Λατσιάλι δεν προχώρησαν κι έτσι όπως ανέφερε ο Αλέξης Σαββόπουλος στους «Baladeros Live», ο 27χρονος Τούρκος μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιαζιτζί έχει αφήσει το στίγμα του σε προηγούμενες ομάδες όπως η Τραμπζονσπόρ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ σημαντική ήταν η συμβολή του στην κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος με τη Λιλ το 2021. Επιπλέον, έχει καταγράψει 45 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του και την περασμένη σεζόν με τη γαλλική ομάδα, σημείωσε 12 γκολ και μοίρασε τέσσερις ασίστ σε 42 αγώνες.