Οι «εσωτερικές» μεταγραφές του Ολυμπιακού

Οι «εσωτερικές» μεταγραφές του Ολυμπιακού

Οι περιπτώσεις των παικτών που περιμένει ο Ολυμπιακός πολλά μέσα στη σεζόν…

Δεν είναι μόνο οι μεταγραφές που έχουν γίνει και θα γίνουν, όπως και οι ανανεώσεις συμβολαίων, αλλά ο Ολυμπιακός έχει και κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την προηγούμενη σεζόν από τους οποίους περιμένει πολλά στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δύο απ' αυτές τις περιπτώσεις παικτών είναι οι Ζέλσον Μαρτίνς, Νέλσον Άμπι. Ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποκτήθηκαν στα μέσα της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου και ήδη πρόλαβαν να δείξουν κάποια από τα καλά τους στοιχεία.

Βέβαια μιλάμε για δύο διαφορετικούς παίκτες, τόσο από τα όσα έχουν να προσφέρουν όσο όμως και για τη δουλειά που κάνουν μέσα στο γήπεδο. Το σημαντικό για τον Μαρτίνς είναι να μπορέσει να βγάλει την προετοιμασία χωρίς να αντιμετωπίσει τον οποιονδήποτε τραυματισμό, καθώς ταλαιπωρήθηκε αρκετά τον καιρό που ήταν στον Ολυμπιακό τους προηγούμενους μήνες. 

Όμως από την άλλη όποτε ήταν έτοιμος και μπήκε να παίξει, κατάφερε να δώσει πράγματα και ήταν από τους παίκτες που σε κάποια ματς ξεχώρισε. Για αυτό και περιμένουν οι «ερυθρόλευκοι» πολλά από τον Πορτογάλο εξτρέμ τη σεζόν που έρχεται.

Πρώτα απ' όλα να είναι καλά και από εκεί και πέρα να μπορέσει να βγάλει στο γήπεδο αυτά για τα οποία αποκτήθηκε, καθώς μην ξεχνά κανείς ότι μιλάμε και για έναν παίκτη ο οποίος είχε φτάσει να συζητιέται σε όλη την Ευρώπη με το ταλέντο, όμως οι τραυματισμοί τον πήγαν πίσω.

Από την άλλη ο Άμπι είναι ένας παίκτης ο οποίος ψάχνει να κάνει το κάτι παραπάνω στην καριέρα του. Αρχικά το έκανε με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τώρα ψάχνει μέσα από τη δουλειά στο Ρέντη να μπορέσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και να πάρει χρόνο συμμετοχής στη χρονιά που έρχεται. 

© Intime

Αυτό, ώστε μέσα από τους αγώνες να βελτιωθεί και να κάνει τη διαφορά. Είναι επίσης ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλες περγαμηνές και που ο Ολυμπιακός θέλει να του «βγει» αυτό το πρότζεκτ, αφού είναι ένας παίκτης ο οποίος είχε προτάσεις ακόμη και από ομάδες της Premier League της Αγγλίας.