Οι καλύτερες στιγμές του Πιερότι που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό (vid)

Πιερότι

i

©glomex

Οι καλύτερες στιγμές του Πιερότι που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό (vid)

Κώστας Τσιακλής • 20:15 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:55 - 14.08.2024

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Σαντιάγκο Πιερότι που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» όπως είναι γνωστό, μετά την απόκτηση του Μπρίνιτς από την Μάριμπορ, θέλουν έναν ακόμη εξτρέμ και ένας από αυτούς που εξετάζουν, είναι ο Σαντιάγκο Πιερότι.

Ο Αργεντίνος δεξιός εξτρέμ, είναι και αυτός στο μοτίβο που θέλει ο Κορδόν στον Ολυμπιακό. Ένας ακόμη νεαρός παίκτης, με εξαιρετικές συστάσεις. Διεθνής με τις Ελπίδες της Αργεντινής, ο Πιερότι γεννημένος στις 3 Απριλίου του 2001, έχοντας μάλιστα στην κατοχή του ιταλικό διαβατήριο. Μια εξέλιξη, που σίγουρα μετρά όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, με τον Ολυμπιακό να «ζυγίζει» και να αποφασίζει και για τους ξένους του.

Ο Πιερότι έχει συμβόλαιο ως τα τέλη του 2024 στην Κολόν Σάντα Φε, ωστόσο αν ο Ολυμπιακός αποφασίσει να προχωρήσει την περίπτωσή του, μπορεί κάλλιστα να τον αγοράσει με ένα ποσό που δεν θα ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ.

Γρήγορος, παρά το ύψος του (1,89) ο Πιερότι, συνεχίζει να είναι ένα ακόμη κομμάτι του παζλ που θέλει να συνθέσει ο Κορδόν στον Ολυμπιακό. Με ξεκάθαρη στροφή στο λάτιν στοιχείο και με έναν ακόμη Αργεντίνο, στα υπόψη των Πειραιωτών.

Θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών είχε αναφερθεί στο πως σκέφτεται τον Ολυμπιακό του μέλλοντος. Μια ομάδα που ναι, θα έχει βάση ορισμένους έμπειρους ποδοσφαιριστές, αλλά και με αρκετούς νεαρούς που θα μπορούν να δώσουν στην ομάδα στοιχεία που έλειπαν. Έχουν εστιάσει σε μια αγορά που γνωρίζει εξαιρετικά άλλωστε ο Αντόνιο Κορδόν και που δεδομένα ταιριάζει στους Πειραιώτες, αυτή της Αργεντινής.

Στο πάρακατω βίντεο μπορείτε να δείτε τις καλύτερες στιγμές του Πιερότι με τη φανέλα της Κολόν, στην οποία αγωνίζεται σε όλη του την καριέρα. Συνολικά με τους Αργεντινούς μετράει 109 συμμετοχές με απολογισμό 10 γκολ και τρεις ασίστ.