Θέλει να δουλέψει με τις μεταγραφές του ο Ολυμπιακός

Σέρτζιο Ολιβέιρα

i

©Intime

Θέλει να δουλέψει με τις μεταγραφές του ο Ολυμπιακός

Διονύσης Βερβελές 16:52 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:52 - 08.10.2024

Το μεγάλο πρόβλημα που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός είναι οι μεταγραφές του που ακόμα δεν έχουν βοηθήσει.

Το μεγάλο πρόβλημα που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός, είναι το γεγονός πως δεν του έχουν δώσει πράγματα οι μεταγραφές του. Οι παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι δεν έχουν βοηθήσει, τουλάχιστον όχι τόσο όσο χρειάζονται οι «ερυθρόλευκοι» και για αυτό άλλωστε προχώρησαν στην απόκτησή τους.

Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που οι νέοι παίκτες έχουν δώσει στην ομάδα του Πειραιά και αυτό είναι κάτι το οποίο προβληματίζει τους «ερυθρόλευκους» και ιδιαίτερα το τεχνικό τιμ. Γιατί μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός στηρίζεται περισσότερο στους παίκτες που έχει από την προηγούμενη σεζόν.

Αποκτήθηκαν κάποιοι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να καλυφτούν τα κενά που προέκυψαν το καλοκαίρι, αλλά και άλλοι για να δώσουν το κάτι παραπάνω στο ρόστερ. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει και αυτό δημιουργεί κενά στις εμφανίσεις του Ολυμπιακού στα ματς που έχουν δώσει.

Η ευκαιρία της διακοπής

Για αυτό τώρα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και γενικά το τεχνικό τιμ των «ερυθρόλευκων», βλέπουν ως ευκαιρία τη νέα διακοπή που υπάρχει στο πρωτάθλημα λόγω των Εθνικών ομάδων. Μία ακόμη ευκαιρία για να μπορέσει να δουλέψει μαζί με τους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι, από τη στιγμή που ελάχιστοι απ' αυτούς θα φύγουν με τις ομάδες των χωρών τους και συγκεκριμένα είναι οι Γιάρεμτσουκ, Στάμενιτς, Πιρόλα με Ουκρανία, Νέα Ζηλανδία και Ιταλία Κ20 αντίστοιχα.

Όλοι οι υπόλοιποι θα είναι κανονικά στο Ρέντη. Ο Βάσκος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τους Κοστίνια, Γκαρθία, Ολιβέιρα, Γουίλιαν, Γιαζίτζι και Βέλντε. Πολύ περισσότερο βέβαια αυτό που ενδιαφέρει τον έμπειρο προπονητή είναι να δουλέψουν και να παρουσιάσουν ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια.

Διότι είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι εάν ήταν καλά αγωνιστικά θα έμπαιναν και στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Από τη στιγμή όμως που δεν παρουσιάζουν το πρόσωπο που θα έπρεπε να έχουν, δημιουργούνται προβλήματα και ψάχνει ο Μεντιλίμπαρ λύσεις εκ των έσω προκειμένου να αλλάξει και την εικόνα της ομάδας του Πειραιά…