Οι οδηγίες του Ολυμπιακού για τον κόσμο στo Mάλμε: «Μην πάρετε τσάντα οποιουδήποτε μεγέθους στο γήπεδο»

Κόσμος του Ολυμπιακού

i

©Intime

Οι οδηγίες του Ολυμπιακού για τον κόσμο στo Mάλμε: «Μην πάρετε τσάντα οποιουδήποτε μεγέθους στο γήπεδο»

Sportal newsroom 13:35 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:49 - 24.10.2024

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας για το τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουν να εισέλθουν στο γήπεδο της Μάλμε (24/10, 22:00).

Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένο το βλέμμα του στην αποψινή (24/10, 22:00) εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Μάλμε, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.

Για την εν λόγω αναμέτρηση, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να εισέλθουν στο γήπεδο της Μάλμε.

Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση, δεν επιτρέπεται κανένα μέγεθος τσάντας στο γήπεδο. Ως εκ τούτου, δεν θα επιτραπεί η είσοδος στους φιλάθλους που θα φέρουν μαζί τους οποιοδήποτε μέγεθος τσάντας. Ενώ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλησε να υπενθυμίσει ότι δεν θα υπάρξει σημείο συνάντησης για τους φιλάθλους μας και η πρόσβαση στο γήπεδο μπορεί να γίνει μεμονωμένα.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τη Malmö (24/10, 21:00, τοπική ώρα), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Europa League, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας για τα εξής:

Στο πλαίσιο της οργανωτικής σύσκεψης με την UEFA για την αποψινή αναμέτρηση στο «Malmö New Stadium», έγινε γνωστό ότι δεν επιτρέπεται κανένα μέγεθος τσάντας στο γήπεδο. Ως εκ τούτου, δεν θα επιτραπεί η είσοδος στους φιλάθλους που θα φέρουν μαζί τους οποιοδήποτε μέγεθος τσάντας.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:30.

Τονίζεται ότι δεν θα υπάρξει σημείο συνάντησης για τους φιλάθλους μας και η πρόσβαση στο γήπεδο μπορεί να γίνει μεμονωμένα».