Οι οδηγίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τον κόσμο της ομάδας που βρίσκεται στη Γαλλία
i

©intime

Οι οδηγίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τον κόσμο της ομάδας που βρίσκεται στη Γαλλία

Sportal newsroom 21:59 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:59 - 25.09.2024

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας που βρίσκεται στη Γαλλία για το παιχνίδι με τη Λυών, για το σημείο συνάντησης των οπαδών.

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (26/9) θα αντιμετωπίσει τη Λυών στη Γαλλία για την πρώτη αγωνιστική του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους, οι οποίοι έκαναν το ταξίδι για τη Γαλλία για να δουν από κοντά την προσπάθεια των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ λοιπόν με ενημέρωσή της έδωσε οδηγίες στους οπαδούς που θα είναι στο γήπεδο, για το σημείο συνάντησης προκειμένου να μεταφερθούν όλοι μαζί στην έδρα της Λυών με ασφάλεια.

Βερβελές: Εξτρέμ ο Ροντινέι - Το σχόλιο για την τιμωρία της Λυών και πόσο κόσμο θα έχει ο Ολυμπιακός στο Groupama Stadium (vids+gallery)
EUROPA LEAGUE

20:39 - 25.09.2024

Βερβελές: Εξτρέμ ο Ροντινέι - Το σχόλιο για την τιμωρία της Λυών και πόσο κόσμο θα έχει ο Ολυμπιακός στο Groupama Stadium (vids+gallery)

Ο Διονύσης Βερβελές αναφέρεται στο πιθανό σχήμα του Ολυμπιακού στο ματς με τη Λυών, αλλά και την τιμωρία της γαλλικής ομάδας από τη Λυών.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας που θα παρακολουθήσουν το βράδυ της Πέμπτης (26/9, 21:00, τοπική ώρα) το παιχνίδι Lyon – Ολυμπιακός, στο Groupama Stadium, ότι μετά από απόφαση της Γαλλικής αστυνομίας, απαιτείται η μετάβασή τους στο EUREXPO LYON, ώστε να ανταλλάξουν τα εισιτήριά τους επιδεικνύοντας το ταξιδιωτικό τους έγγραφο.

Διευκρινίζεται ότι τα παραστατικά που αγοράσαν οι φίλαθλοί μας δεν είναι εισιτήρια εισόδου και γι’ αυτό απαιτείται η ανταλλαγή τους στο meeting point:

Eurexpo Lyon (an Exibition Center), Parking P0 (ειδικά κιόσκια)

Adress: Eurexpo Visiteurs Ouest, Boulevard de l’Europe, 69630 Chassieu

Ώρες ανταλλαγής εισιτηρίων: 17:30 – 19:15 (τοπική ώρα)

To parking P0 θα ανοίξει στις 17:00 (τοπική ώρα), όπου θα μπορούν οι φίλαθλοί μας να σταθμεύσουν τα οχήματά τους.

Δεν θα υπάρχει εστίαση στο EUREXPO.

Από το σημείο συνάντησης οι φίλαθλοί μας θα μεταβούν στο γήπεδο με λεωφορεία και θα επιστρέψουν με αυτά πίσω στο σημείο συνάντησης μετά το τέλος του αγώνα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι φίλαθλοι δεν μεταβούν την προαναφερόμενη ώρα στο meeting point ή μετάβουν μεμονωμένα στο γήπεδο, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.

Απαγορεύονται σακίδια μεγαλύτερα των διαστάσεων 30 cm x 20 cm (μορφή A4).

Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλη την περιοχή του σταδίου».