To «Κάτι Μαγικό» δόνησε το Λονδίνο από τους φίλους του Ολυμπιακού! (vids)

Οπαδοί του Ολυμπιακού στο Λονδίνο

i

© Sportal

To «Κάτι Μαγικό» δόνησε το Λονδίνο από τους φίλους του Ολυμπιακού! (vids)

Διονύσης Βερβελές 17:48 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:07 - 14.08.2024

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, οι οπαδοί του Ολυμπιακού έστησαν ένα ατελείωτο πάρτι.

Αποστολή: Διονύσης Βερβελές

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Γουέστ Χαμ το βράδυ της Πέμπτης (9/11, 22:00) στο «London Stadium» στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει να βγάλει σημάδια αντίδρασης στην αναμέτρηση με τα «σφυριά», μετά την κακή εικόνα και την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Πειραιά δεν θα είναι μόνη της σε αυτή την προσπάθεια, καθώς στο «Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου» αναμένεται να βρεθούν περίπου 5.000 φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων». Επίσημα οι Πειραιώτες έχουν πάρει 3,5 χιλ. εισιτήρια, όμως υπολογίζεται πως στις κερκίδες θα κάτσουν ακόμα 2 χιλ. φίλοι που πήραν μεμονωμένα εισιτήρια.

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης, οι οπαδοί του Ολυμπιακού έστησαν ένα ατελείωτο πάρτι στους δρόμους της πόλης και προκάλεσαν έναν «ερυθρόλευκο» χαμό, με το γνωστό σύνθημα «Κάτι Μαγικό» να έχει τη δική του τιμητική.

Δείτε το «ερυθρόλευκο» πάρτι μέσα από την κάμερα του Sportal

Οι ρεπόρτερ του Sportal σε Λονδίνο, Ρεν, Νέα Φιλαδέλφεια και Τούμπα για τα ματς των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, live στον αέρα της εκπομπής

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!