Ολυμπιακός: Η επιστροφή στις προπονήσεις και η Καλλιθέα
i

© Intime

Ολυμπιακός: Η επιστροφή στις προπονήσεις και η Καλλιθέα

Διονύσης Βερβελές 16:32 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:34 - 22.08.2024

Γύρισαν στο Ρέντη οι παίκτες μετά το διήμερο ρεπό και φουλάρουν…

Την ευκαιρία να ξεκουραστεί είχε ο Ολυμπιακός μετά το ματς στο Βόλο και την επερχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με την Καλλιθέα για το πρωτάθλημα της Super League. Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά τη νίκη με το Βόλο είχε ανακοινώσει στους ποδοσφαιριστές του δύο ημέρες ρεπό για να ξεκουραστούν, από τη στιγμή που η αναμέτρηση με την Καλλιθέα στο Καραϊσκάκη έχει οριστεί για τη Δευτέρα.

Την Τετάρτη, πλέον, οι Πειραιώτες επέστρεψαν στο Ρέντη και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, εντός έδρας. Προπονήθηκαν και πάλι στο Ρέντη με τον έμπειρο τεχνικό να αρχίζει να δουλεύει για το ματς που έρχεται, που είναι και το πρώτο επίσημο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο της, καθώς μέχρι τώρα η μοναδική φορά που έχει αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη ήταν στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Χωρίς τους έξι μικρούς

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ξεκίνησε με απουσίες και συγκεκριμένα, εκτός πλάνων του Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ είναι οι έξι ποδοσφαιριστές που έχουν ενσωματωθεί με την αποστολή των Νέων στη Βραζιλία. Ο λόγος για τους Μπότη, Κουτσίδη, Μπακούλα, Μουζακίτη, Παπακανέλλο και Κωστούλα. Οι έξι αυτοί ποδοσφαιριστές είναι στη Βραζιλία με τους Νέους και έτσι θα μείνει εκτός πλάνων για τη Δευτέρα.

Στο Ρέντη ο Γκαρθία παρά το ρεπό

Υπήρξαν κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού οι οποίοι δεν έφυγαν από την Αθήνα στο τριήμερο ρεπό και μάλιστα προτίμησαν να βρεθούν στο Ρέντη και να ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα. Ένας απ' αυτούς ήταν και ο Ντάνι Γκαρθία. Ο έμπειρος μέσος προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος από τον τραυματισμό που πέρασε και μέχρι τώρα δείχνει να πηγαίνει καλά.

Άλλωστε τον παίκτη περιμένει και ο Μεντιλίμπαρ για να αρχίσει να του δίνει χρόνο συμμετοχής και να μπει πλέον στο κλίμα της ομάδας, από τη στιγμή που τραυματίστηκε πριν το πρώτο φιλικό στην Ολλανδία, κόντρα στον Άγιαξ, και να αποτελέσει και ο Γκαρθία ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας για μέσα στη χρονιά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!