Οι παρουσίες στην «πρώτη» του Ολυμπιακού και τα ερωτηματικά

Η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού

i

© Eurokinissi

Οι παρουσίες στην «πρώτη» του Ολυμπιακού και τα ερωτηματικά

Διονύσης Βερβελές 15:50 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:51 - 11.07.2024

Στο επόμενο διάστημα θα αποφασίσει ο Μεντιλίμπαρ για τους παίκτες που δεν έχουν σίγουρη θέση στο ρόστερ…

Άρχισε και ο Ολυμπιακός τη δουλειά για το καλοκαίρι, καθώς πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν για μερικές ημέρες και από εκεί και πέρα στις 15 του μήνα θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας.

  • Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει από την Τρίτη και ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος φυσικά και έδωσε κανονικά το «παρών» στο Ρέντη. Ο έμπειρος τεχνικός επέστρεψε από τις διακοπές του και συγκεκριμένα την Ισπανία και έπιασε δουλειά επίσης στο Ρέντη.

Υπάρχουν αρκετά κενά στην ομάδα με την έναρξη της προετοιμασίας της, τα οποία όμως θα καλυφτούν είτε άμεσα με τις ανανεώσεις συμβολαίων που εκκρεμούν, είτε με τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν το προσεχές διάστημα. Τα πάντα, φυσικά, αναφορικά με τον σχεδιασμό θα εξαρτηθούν με τις ανανεώσεις συμβολαίων, αλλά και των δανεικών που έπαιξε την προηγούμενη σεζόν και συγκεκριμένα των Φορτούνη, Μασούρα, Ελ Κααμπί, Όρτα, Ποντένσε. Παίκτες αρκετά σημαντικοί για το σχεδιασμό της ομάδας, αλλά και εκ των πρωταγωνιστών της προηγούμενης σεζόν.

Πήγαν στο Ρέντη… 

Έτσι όπως είναι αυτήν τη στιγμή τα πράγματα στον Ολυμπιακό, 19 ποδοσφαιριστές ήταν στην «πρώτη» της ομάδας το πρωί της Τετάρτη. Συγκεκριμένα, το «παρών» έδωσαν οι Αναγνωστόπουλος, Πασχαλάκης, Τζολάκης, Μπότης, Ορτέγκα, Ροντινέι, Άμπι, Μπιανκόν, Ρέτσος, Ντόη, Στάμενιτς, Γκαρθία, Τσικίνιο, Μαρτίνς, Μπιέλ, Μπακούλας, Χ. Κωστούλας, Μουζακίτης, Παπακανέλλος.

Υπάρχουν τα ερωτηματικά για τη συνέχεια ποδοσφαιριστών όπως είναι οι Μπότης και Μπιανκόν, για τους οποίους θα αποφασίσει ο Μεντιλίμπαρ, ενώ θα υπάρξουν αρκετοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα κάνουν μόνοι τους προπόνηση σε άλλο γκρουπ και θα είναι οι λεγόμενοι «κομμένοι».

Ένας απ' αυτούς θα είναι και ο Βέζο, ο οποίος ναι μεν αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά δεν υπολογίζεται από πλευράς Μεντιλίμπαρ. Ο έμπειρος τεχνικός δεν πείστηκε απ' αυτά που είδε από τον κεντρικό αμυντικό στο διάστημα που συνεργάστηκε μαζί του και η εισήγησή του δεν ήταν θετική για την παραμονή του στην ομάδα.