«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βέλντε»

Κρίστοφερ Βέλντε - Φωτ. IMAGO

i

©Imago

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βέλντε»

Ελένη Ανδρικοπούλου 18:02 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 12.07.2024

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πολωνία, στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επίθεσης βρίσκεται ο Νορβηγός εξτρέμ της Λεχ Πόζναν, Κρίστοφερ Βέλντε.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη (10/7) και την προσεχή Δευτέρα (15/7) η αποστολή των «ερυθρόλευκων» θα αναχωρήσει για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι Πειραιώτες έχουν ως προτεραιότητα να κλείσουν τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν με Ελ Κααμπί, Φορτούνη, Ποντένσε και Όρτα, ενώ παράλληλα κοιτάζουν και κάποιους ποδοσφαιριστές για την ενίσχυσή τους. Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές ώρες ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας των «ερυθρόλευκων» με τον Γιώργο Μασούρα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ένας ποδοσφαιριστής λοιπόν που βρίσκεται στο μεταγραφικό μπλοκάκι του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Πολωνία, είναι ο Κρίστοφερ Βέλντε. Συγκεκριμένα η gloswielkopolski γράφει πως «όπως μπορέσαμε να μάθουμε ένας από τους συλλόγους που εξετάζουν την απόκτηση του Βέλντε είναι ο Ολυμπιακός. Ο Νορβηγός αποκτήθηκε τον Γενάρη του 2022 και από τότε έπαιξε σε 97 παιχνίδιa πετυχαίνοντας 29 γκολ και μοιράζοντας 13 ασίστ. Είναι πολύ πιθανή πλέον η αποχώρησή του».

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο 24χρονος Νορβηγός εξτρέμ (γεννηθείς στις 9 Σεπτεμβρίου 1999) της Λεχ Πόζναν ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας του την περασμένη σεζόν αλλά κι ο πολυτιμότερος του πρωταθλήματος της Πολωνίας για το 2024.