Ο Ολυμπιακός δέχτηκε τέσσερα γκολ έπειτα από 15,5 χρόνια

Ριβάλντο - Ζίβκοβιτς

i

© Intime

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε τέσσερα γκολ έπειτα από 15,5 χρόνια

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:37 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:11 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε για πρώτη φορά τέσσερα γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά το 2008 και την ήττα από την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ (2-4) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ παρουσίασε πολύ κακή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, βρέθηκε να χάνει με 0-4 και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ σε 2-4, με τους Κώστα Φορτούνη και Γιώργο Μασούρα να βρίσκουν δίχτυα στα τελευταία λεπτά.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αποτέλεσε μία από τις βαρύτερες ήττες για τους «ερυθρόλευκους» σε εντός συνόρων ματς τα τελευταία χρόνια. Η τελευταία φορά που οι Πειραιώτες δέχτηκαν τέσσερα γκολ σε αγώνα πρωταθλήματος, ήταν το 2008 στην ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, στις 30 Μαρτίου εκείνης της χρονιάς η Ένωση έστησε ένα «κιτρινόμαυρο» πάρτι και πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό (4-0), με σκόρερ τους Μπλάνκο (10'), Εντίνιο (12'), Λυμπερόπουλο (32') και Καφέ (60').

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία φορά που η ομάδα του Πειραιά δέχτηκε περισσότερα από τέσσερα γκολ ήταν πριν από 33 χρόνια, στο αξέχαστο 4-5 από τον ΟΦΗ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της σεζόν 1989-90.

Μαρτίνεθ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη» - Η απόγνωση του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού που δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν σε απόγνωση μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στο 0-4 φάνηκε να πιάνει το πρόσωπό του από απόγνωση. Δεν ήξερε τι να κάνει για να γλιτώσει την ομάδα του από τον διασυρμό στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο ίδιος ανέλαβε την ευθύνη με όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου κι έδωσε υπόσχεση ότι η ομάδα του θα ξεπεράσει γρήγορα τη δύσκολη κατάσταση. Έκανε, μία σύντομη τοποθέτηση και δεν δέχθηκε ερωτήσεις.

«Άσχημη βραδιά για τους παίκτες και τους φιλάθλους και σε αυτές τις βραδιές πάντα είσαι ο τελευταίος, ενώ στις καλές ο πρώτος. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν μας βγήκε τίποτα σήμερα, στον αντίπαλο βγήκαν τα πάντα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα, να κοιτάξουμε τα λάθη μας για να μην τα επαναλάβουμε. Γρήγορα πρέπει να αναπτερωθούμε γιατί είναι σημαντικό το παιχνίδι της Πέμπτης», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Baladeros LIVE: Το ιστορικό 2-4 του Φαλήρου, η γκέλα της ΑΕΚ και ο κερδισμένος Παναθηναϊκός

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!