Οι συναντήσεις του Πέδρο Άλβες και το τσεκάρισμα

Ο Πέδρο Άλβες

Οι συναντήσεις του Πέδρο Άλβες και το τσεκάρισμα

Διονύσης Βερβελές 17:32 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:13 - 14.08.2024

Έχει μπει δυναμικά ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής στον Ολυμπιακό και αυτό είναι κάτι που αρέσει σε όλους…

Μαζί με τον Κάρλος Καρβαλιάλ ο Ολυμπιακός παρουσίασε και τον Πέδρο Άλβες, τον νέο αθλητικό διευθυντή. Επίσης ο Άλβες δεν είναι πολλές ημέρες στην Ελλάδα, αλλά από την πρώτη στιγμή έχει μπει στο κλίμα και έχει καταλάβει ότι έχει αρκετό τρέξιμο μπροστά του.

Είναι πολλά τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι, είναι και οι δανεικοί ποδοσφαιριστές που ήρθαν το προηγούμενο καλοκαίρι, ενώ υπάρχουν φυσικά και οι μεταγραφές που πρέπει να γίνουν τον ερχόμενο Ιανουάριο. Έχει αρκετή δουλειά ο Πορτογάλος και για αυτό η αλήθεια είναι πως δεν κάθεται... λεπτό! Έχει συνεχόμενες συναντήσεις με τους ανθρώπους της διοίκησης, είτε στην Πλατεία Αλεξάνδρας είτε στο Ρέντη.

Αυτές τις ημέρες προχωράει δύο πράγματα, από τη μία τις μεταγραφικές κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ και να προχωρήσει η ομάδα όπως πρέπει και από την άλλη τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι. 

Διότι υπάρχουν πολλοί και σημαντικοί παίκτες οι οποίοι από τον Ιανουάριο, αν θέλουν μπορούν να κλείσουν σε άλλη ομάδα και να φύγουν το καλοκαίρι ως ελεύθεροι. Αυτό είναι κάτι που ο Ολυμπιακός δεν το θέλει σε καμία περίπτωση και για αυτό ο Πέδρο Άλβες κάνει τις κινήσεις του. Με όσους βέβαια κριθεί ότι θα έχουν μέλλον στην ομάδα…

Στο μικροσκόπιο και ο Ολυμπιακός Β'

Παράλληλα, υπάρχει και το τσεκάρισμα των ποδοσφαιριστών που έχει ο σύλλογος σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι μόνο η πρώτη ομάδα, αλλά ο Πέδρο Άλβες δίνει μεγάλη σημασία και στη δεύτερη ομάδα όπως και στην ακαδημία. Για αυτό άλλωστε και το Σάββατο έδωσε το «παρών» στο γήπεδο της Ηλιούπολης και παρακολούθησε το ματς του Ολυμπιακού Β'.

Είδε μάλιστα και έναν παίκτη ο οποίος έχει κάνει προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε θέση που «πονάει» ο Ολυμπιακός, να σκοράρει και να πραγματοποιεί μία καλή εμφάνιση. Ο λόγος για τον Πέτρο Μπαγκαλιάνη, καθώς ο Ολυμπιακός Β' νίκησε με γκολ του κεντρικού αμυντικού του. 

Όπως επίσης είδε και έναν άλλον παίκτη να πραγματοποιεί καλή εμφάνιση, για τον οποίο έχουν ακουστεί πολλά για την αξία του. Αυτός είναι ο Χρηστος Μουζακίτης. Ο μέσος των «ερυθρόλευκων» έκανε μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση σε ένα δύσκολο γήπεδο λόγω βροχής και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο.