Όλα για όλα ο Ολυμπιακός απέναντι στη Γουέστ Χαμ

Ελ Κααμπί

i

Ελ Κααμπί/©Intime

Όλα για όλα ο Ολυμπιακός απέναντι στη Γουέστ Χαμ

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:07 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θέλει να μπει στο κόλπο της πρόκρισης.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (26/10, 19:45) τη Γουέστ Χαμ στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Europa League. H ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο της «τρίποντο» στη διοργάνωση και να μπει στο κόλπο της πρόκρισης. 

Σε περίπτωση που νικήσουν οι «ερυθρόλευκοι» εξασφαλίζουν σε μεγάλο βαθμό τουλάχιστον την παρουσία τους στην Ευρώπη κι από τη νέα χρονιά, αν η Φράιμπουργκ την ίδια ώρα φύγει με το «διπλό» από τη Σερβία

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του για το αποψινό ματς τον τραυματία Νικολάς Φρέιρε και τον τιμωρημένο Ανδρέα Ντόη. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, με κεντρικό δίδυμο τους Ρέτσο και Πορόζο, αριστερά είναι πιθανό να πάρει φανέλα βασικού ο Κίνι και δεξιά ο Ροντινέι. Καμαρά και Έσε είναι οι σίγουροι για τη μεσαία γραμμή και είναι πιθανό να αγωνιστεί βασικός κι ο Αλεξανδρόπουλος αν αποφασίσει να παίξει με τρεις χαφ.

Σε περίπτωση που γίνει αυτό ο Ποντένσε θα παίξει στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Φορτούνης στην αριστερό και ο Ελ Κααμπί στην κορυφή. 

«Σίγουρα το παιχνίδι αυτό είναι ιδιαίτερο με την ομάδα που πήρε το Conference και κάνει αλλαγές. Εμάς μας ενδιαφέρει το τι θα κάνουμε εμείς. Να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με μεγάλη εξυπνάδα. Έχουμε καταφέρει - όπως είπε και ο Αλέξανδρος - να έχουμε ένα σύνολο με αυτοπεποίθηση, που δουλεύουμε όλοι μαζί και ένα σύνολο που τα δίνει όλα. Όλοι μαζί με τον κόσμο μας. Μέσα στο γήπεδο θα είμαστε όλοι πολύ 'θερμοί για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Και εμείς και ο κόσμος μας», δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.