Στην Αθήνα ο Ολιβέιρα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό

Στην Αθήνα ο Ολιβέιρα για να υπογράψει στον Ολυμπιακό

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:04 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:54 - 04.09.2024

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Λίγο πριν τις 11:00 το πρωί αφίχθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο 32χρονος Πορτογάλος μέσος ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα θα περάσει εντός των επόμενων ωρών από τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις, εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο θα είναι διάρκειας 2 ετών με προοπτική ανανέωσης για ακόμη ένα και ακολούθως θα ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες.

Ο Πορτογάλος χαφ, ο οποίος έχει παίξει στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έρχεται ως μία εξτρά λύση για τη μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων». Είναι ένας ποδοσφαιριστής με εμπειρία, που γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα κι έτσι, αναμένεται να δηλωθεί και στη λίστα για τα ευρωπαϊκά ματς των κατόχων του Conference League.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!