Ο Γουίλιαν που κερδίζει πόντους και η περίπτωση του Σούσο για τον Ολυμπιακό

Γουίλιαν - Φωτ. IMAGO

Ο Γουίλιαν που κερδίζει πόντους και η περίπτωση του Σούσο για τον Ολυμπιακό

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είναι ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών και αποφασίζει…

Από τα όσα ονόματα έχουν ακουστεί τα τελευταία 24ωρα πως κοιτάζει ο Ολυμπιακός, αυτό του Γουίλιαν τη στιγμή αυτή είναι αρκετά ψηλά στη λίστα. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν σταματήσει να κοιτούν την αγορά για τις θέσεις εξτρέμ και χαφ, με τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της Φούλαμ να έχει κερδίσει αρκετούς πόντους τις τελευταίες ώρες προκειμένου να προχωρήσει η περίπτωσή του.

Ο Ολυμπιακός βέβαια εξετάζει και άλλους παίκτες που έχει στη λίστα του και όχι μόνο από την αγορά της Αγγλίας, αλλά και από άλλες, προκειμένου να βρει κάτι ακόμη πιο δυνατό. Αν και ο Γουίλιαν είναι ένας ποδοσφαιριστής με τεράστια εμπειρία. Έχει αγωνιστεί για χρόνια στο πρωτάθλημα της Premier League και σε υψηλό επίπεδο.

Την προηγούμενη σεζόν παρά τα 36 του χρόνια, στην Premier League με τη φανέλα της Φούλαμ έπαιξε σε 31 αγώνες και στους περισσότερους απ' αυτούς ήταν βασικός. Κατάφερε στο πρωτάθλημα να σημειώσει 4 γκολ και να δώσει 2 ασίστ, ενώ συνολικά στη χρονιά έπαιξε σε 37 ματς με 5 γκολ και 2 ασίστ.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να προσφέρει και στο χώρο της μεσαίας γραμμής, πέρα από τα πλάγια και συγκεκριμένα ως εξτρέμ. Και το κυριότερο, αυτήν τη στιγμή ο Γουίλιαν είναι ελεύθερος και δεν υπάρχει κάποια ομάδα για να διαπραγματευτεί ο Ολυμπιακός για να τον αποκτήσει. Κάτι το οποίο σημαίνει και εξοικονόμηση χρόνου, ειδικά τώρα που υπάρχει πίεση. Και ο ίδιος πάντως, αναμένεται να αποφασίσει, ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο…

Η φήμη για τον Σούσο

Το όνομα του Σούσο έχει γραφτεί για τον Ολυμπιακό στο παρελθόν και όπως φαίνεται τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο. Υπήρξε το βράδυ της Παρασκευής μία φήμη πως οι «ερυθρόλευκοι» ψάχτηκαν για τον παίκτη της Σεβίλλης ο οποίος προέρχεται από μία «γεμάτη» σεζόν στην Ισπανία.

Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Σεβίλλη, ενώ είναι ένας παίκτης τον οποίο γνωρίζει καλά ο Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ αφού έχει συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν. Από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν έχει υπάρξει κάποια επιβεβαίωση για το όνομα του Σούσο, όμως, είναι ένας παίκτης που φαίνεται ότι έχει απασχολήσει την ομάδα. Και κρατάμε την περίπτωσή του, ειδικά όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση…

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!