Οριστικά εκτός ο Τσικίνιο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Τσικίνιο

i

©Intime

Οριστικά εκτός ο Τσικίνιο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:52 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 05.10.2024

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το μεσημέρι του Σαββάτου (5/10) έκανε γνωστή την αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό ντέρμπι (6/10, 20:30) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τσικίνιο και Γουίλιαν.

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Μπράγκα με 3-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League, επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις έχοντας μπροστά του ένα μεγάλο ντέρμπι. Οι «ερυθρόλευκοι» κοντράρονται με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής (6/10,20:30) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και το μεσημέρι του Σαββάτου (5/10) ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για το ντέρμπι «αιωνίων». Εκτός αυτής έμειναν οι Τσικίνιο και Γουίλιαν, που είναι τραυματίες.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόι, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρσία, Ολιβιέιρα. Έσε. Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας και Κωστούλας.

Ρέτσος: «Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη με τον Παναθηναϊκό»

O αρχηγός του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε στην COSMOTE TV για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως το μόνο που σκέφτονται οι Πειραιώτες είναι η νίκη.

«Είναι το ντέρμπι των ‘αιωνίων’. Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένουν όλοι πως και πως. Πόσω μάλλον εμείς οι Έλληνες παίκτες που ξέρουμε στο 100% τι σημαίνει αυτό το ματς. Εύχομαι να είναι γεμάτο το γήπεδο, να το ευχαριστηθούμε και το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη. Τίποτε άλλο», είπε ο 26χρονος αμυντικός.

Αυτός είναι ο Μουζακίτης που έλαμψε και στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό
EUROPA LEAGUE

14:21 - 04.10.2024

Αυτός είναι ο Μουζακίτης που έλαμψε και στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό

Ο Κερκυραίος Χρήστος Μουζακίτης συνέβαλε τα μέγιστα στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπράγκα με 3-0, πραγματοποιώντας... ηγετική εμφάνιση. Ποιος είναι ο «Ινιέστα» των Πειραιωτών που έδωσε σόου στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο.

Ενώ ερωτηθείς για το πόση ενέργεια υπάρχει στην ομάδα μετά το ματς της Πέμπτης απάντησε: «Μπορεί κάποιος να θεωρεί πως υπάρχει καταπόνηση αλλά εγώ νομίζω πως σιγά σιγά βρίσκουμε τον ρυθμό μας και τα παιχνίδια μας βοηθάνε για να βελτιωθούμε πιο πολύ. Σίγουρα υπάρχει κούραση όταν είναι τόσο κοντά τα παιχνίδια, αλλά εγώ αυτό που βλέπω την τελευταία εβδομάδα είναι πως βρίσκουμε ρυθμό και προσαρμοζόμαστε ακόμα περισσότερο σε αυτά που θέλει ο προπονητής και στο τι πρέπει να κάνει ο καθένας μέσα στο γήπεδο».