Όχι στα εύκολα λάθη, ναι στη μεγαλύτερη συγκέντρωση
i

©intime

Όχι στα εύκολα λάθη, ναι στη μεγαλύτερη συγκέντρωση

Διονύσης Βερβελές 08:31 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 14.08.2024

Το ταμείο από το ματς με την ΑΕΚ και η οδηγία για το βράδυ της Πέμπτης…

Ο Μαρτίνεθ και το τμήμα αναλυτών του Ολυμπιακού, έχει παρακολουθήσει όλες τις αναμετρήσεις της Φράιμπουργκ. Μπορεί να ηττήθηκε 2-4 από την Ντόρτμουντ το Σάββατο για την Bundesliga, αλλά έχουν την άποψη πως το ματς ήταν… μαγική εικόνα. Όλα άλλωστε κρίθηκαν στο τέλος και μετά την αποβολή της Φράιμπουργκ. Τα λάθη, οι λεπτομέρειες, έπαιξαν το ρόλο τους. Όπως τον έπαιξαν και στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο 1-1 του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, το ταμείο του το έχει κάνει. Δεν πρόκειται να… παρκάρει εκεί, όμως, απλά να κρατήσει κάποιες συμβουλές-οδηγίες για τη δύσκολη συνέχεια και για αρχή, για το ματς με τη Φράιμπουργκ. Προφανώς και τον προβλημάτισαν τα πολλά λάθη, στην αρχή του αγώνα με την ΑΕΚ.

Εύκολες κατοχές μπάλας στην αντίπαλη ομάδα που ναι μεν άσκησε πίεση, αλλά δεν έκαναν τίποτα καλά οι «ερυθρόλευκοι». Από την πλευρά του Κίνι, δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα που λύθηκαν στη συνέχεια βέβαια. Ακόμη και λάθος στο build up είδαμε, γενικά στιγμές που δόθηκε εύκολα η μπάλα στην ΑΕΚ.

Αυτό, δεν άρεσε καθόλου στον Μαρτίνεθ που για το ματς της Πέμπτης και τη συνέχεια, απαιτεί μεγαλύτερη συγκέντρωση από τους ποδοσφαιριστές του. Πολλοί είναι έμπειροι άλλωστε, στην Ευρώπη δεν χωρούν… μαγκιές με ντρίπλες εκτός της περιοχής που αμύνεσαι ή «πουλήματα» της μπάλας. Όλα αυτά, τα έχουν δει και εμπειρικά ορισμένοι, αλλά ο Μαρτίνεθ είναι κάθετος.

Προτιμά τη σιγουριά, την ασφάλεια, το έξυπνο παιχνίδι από τους παίκτες του. Σε αυτό θα εστιάσει και στην ομιλία του πριν το ματς με τη Φράιμπουργκ. Γνωρίζει πως η καλή αρχή εκεί, μπορεί να φέρει νέα… σελίδα στη μοίρα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη φέτος και θα κάνει ό,τι μπορεί για να παρουσιάσει η ομάδα του την καλύτερη εικόνα.