Πρόβλημα τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό - Με πυρετό ο Μπιέλ και εκτός κόντρα στον Ατρόμητο
i

©intime

Πρόβλημα τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό - Με πυρετό ο Μπιέλ και εκτός κόντρα στον Ατρόμητο

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:16 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:06 - 14.08.2024

Ένα ακόμα πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός εν όψει Ατρόμητου, με τον Πεπ Μπιέλ να ανεβάζει πυρετό και να τίθεται εκτός πλάνων του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Τα προβλήματα δε λένε να σταματήσουν στον Ολυμπιακό, εν όψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο, για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Superleague. Ζήτημα της τελευταίας ο Πεπ Μπίελ, ο οποίος λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του Περιστερίου τέθηκε εκτός πλάνων του Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο Ισπανός φαίνεται πως ανέβασε πυρετό και ως εκ τούτου δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο ματς της ομάδας του. 

Θυμίζουμε πως εκτός αποστολής είναι και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει ποινή στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες. Απών θα είναι και ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος ζήτησε άδεια να αποχωρήσει με προορισμό την πατρίδα του, έχοντας ως αφορμή ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. 

Θα πρέπει να προστεθούν βέβαια και οι απουσίες των Φρέιρε, Πορόζο, Σκάρπα οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, αλλά έτσι κι αλλιώς είναι αβέβαιο τι θα συμβεί μαζί τους. Τραυματισμό, επίσης, αντιμετωπίζει και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος τον αποκόμισε στο παιχνίδι εναντίον του Πανσερραϊκού.