Σοκαρισμένοι και οι Ισραηλινοί με τη Μακάμπι: «Τέτοιο ποδόσφαιρο από τον Ίβιτς...»

Ολυμπιακός - Μακάμπι

i

Ολυμπιακός - Μακάμπι/©Intime

Σοκαρισμένοι και οι Ισραηλινοί με τη Μακάμπι: «Τέτοιο ποδόσφαιρο από τον Ίβιτς...»

Διονύσης Βερβελές 20:18 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:50 - 13.08.2024

Τι έλεγαν μετά το τέλος του αγώνα στο Καραϊσκάκη και το 1-4…

Είχε αρκετό κόσμο μαζί της η Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Καραϊσκάκη, αφού ταξίδεψαν στην Ελλάδα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό περίπου 1.500 οπαδοί της! Από την άλλη επίσης ταξίδεψαν από το Ισραήλ και κάποιοι δημοσιογράφοι έτσι ώστε να δουν από κοντά το ματς. Για την ακρίβεια, πέντε ήταν αυτοί που ήρθαν στη χώρα μας για να καλύψουν την αναμέτρηση.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά το τέλος του ματς είχαν… όρεξη για κουβέντα στην αίθουσα Τύπου. Αυτό το οποίο έλεγαν και η αλήθεια είναι πως έδειχναν να το πιστεύουν ήταν η έκπληξή τους για το τελικό 1-4. Γιατί;

«Χρόνια είχε να κάνει τέτοια εμφάνιση»

Ήταν ιδιαίτερα έκπληκτοι οι Ισραηλινοί με αυτό που είδαν από την ομάδα τους. Συγκεκριμένα, τόνιζαν: «Αυτή την εμφάνιση η Μακάμπι έχει να την κάνει εδώ και πέντε χρόνια! Αυτό το ποδόσφαιρο το έπαιξε την πρώτη χρονιά του Ίβιτς στην ομάδα, από τότε δεν έχει παίξει ξανά έτσι. Ήταν και για εμάς έκπληξη που είδαμε τη Μακάμπι να αγωνίζεται τόσο καλά, δεν το περιμέναμε. Είχε χρόνια να κάνει μία τέτοια εμφάνιση».

Παράλληλα, σε σχόλιο για την εμφάνιση του Μίλσον, έλεγαν οι Ισραηλινοί δημοσιογράφοι: «Για εμάς ο Μίλσον είναι ό,τι είναι για εσάς ο Ποντένσε. Κάνει τρομερά πράγματα μέσα στο γήπεδο, έλειπε έναν μήνα από τη Μακάμπι για το Κόπα Άφρικα και η ομάδα ήταν εντελώς διαφορετική».

Πάντως για τη ρεβάνς αυτό το οποίο έλεγαν οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ του Ισραήλ ήταν πως δεν περιμένουν να δουν το ίδιο παιχνίδι: «Υπάρχει αυτή η διαφορά στο σκορ τώρα, αλλιώς τα πράγματα θα ήταν και πάλι δύσκολα για τη Μακάμπι, δύσκολα να πιάσει ξανά τέτοια απόδοση απέναντι στον Ολυμπιακό. Δε θα είναι εύκολο για τη Μακάμπι γιατί δεν παίζει και στη φυσική της έδρα».

Επίσης σχετικά με το ταξίδι των οπαδών της, έλεγαν: «Ήρθε αρκετός κόσμος αλλά να ξέρετε μόνο φθηνό δεν ήταν το ταξίδι τους. Τους έχει κοστίσει με διαμονή, εισιτήριο, αεροπορικά πάνω από 700 ευρώ για ουσιαστικά δύο ημέρες στην Ελλάδα».