«Must win» ματς για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Παναιτωλικό

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός

i

© Intime

«Must win» ματς για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Παναιτωλικό

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:36 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 14.08.2024

Ολυμπιακός και Παναιτωλικός θα κοντραριστούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» (25/11, 17:30), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Επιστροφή στην δράση για τις ομάδες της Stoiximan Super League!

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης» τον Παναιτωλικό (25/11, 17:30), σε ένα «must win» ματς για τους Πειραιώτες.

Από τη μία, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ προέρχεται από το διπλό στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (0-2), ενώ πριν τη διακοπή οι Αγρινιώτες γνώρισαν ακόμη μία ήττα, την τρίτη διαδοχική ανεξαρτήτου έδρας.

Όσον αφορά στο βαθμολογικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη 2η θέση με 24 πόντους και στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Στην αντίπερα όχθη, ο Παναιτωλικός δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις έξι πόντους.

Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός των ερυθρόλευκων δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σκάρπα, Πορόσο και Φρέιρε, με τον Ρέτσο να είναι τιμωρημένος, ωστόσο για πρώτη φορά στην αποστολή μπήκε ο Μπιανκόν.

Για τους φιλοξενούμενους, εκτός μάχης έμειναν οι Σενγκέλια, Μαλής, Γκρατερόλ, Καρέλης και Μπακάκης.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Ντόη, Κίνι, Έσε, Καμαρά, Ποντένσε, Μασούρας, Φορτούνης, Γιόβετιτς

Παναιτωλικός: Καπίνο, Μπρ. Ντουάρτε, Οικονόμου, Μλάντεν, Λιάβας, Μπαλντασάρα, Πέρες, Φρ. Ντουάρτε, Τορεχόν, Χουάνπι, Πέδρο

Διαιτητής: Περράκης

Βοηθοί: Απτόσογλου, Καραλής

4ος: Τσέτσιλας

VAR: Παπαδόπουλος, Νικολαΐδης