Άλλη ομάδα ο Ολυμπιακός - Πόσοι και ποιοι έμειναν στο ρόστερ μετά την τελευταία νίκη επί του Παναθηναϊκού

Παλάσιος - Ρέαμπτσιουκ

i

Παλάσιος - Ρέαμπτσιουκ/©Intime

Άλλη ομάδα ο Ολυμπιακός - Πόσοι και ποιοι έμειναν στο ρόστερ μετά την τελευταία νίκη επί του Παναθηναϊκού

Ελένη Ανδρικοπούλου 17:30 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 14.08.2024

Μονάχα έξι ποδοσφαιριστές από τους 15 που είχαν αγωνιστεί στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής των play offs της Stoiximan Super League φορούν ακόμη την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Αντίστροφα μετράμε για το πρώτο ελληνικό Clasico της σεζόν! Ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός αναμετρώνται το βράδυ της Κυριακής (22/1019:30) στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο μεγάλο ντέρμπι της όγδοης αγωνιστικής της Super League

Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη απομακρύνονται στο +6 από τον «αιώνιο» αντίπαλο και αντίστοιχα οι «πράσινοι» πιάνουν στην κορυφή τους Πειραιώτες με «διπλό» στο ΦάληροΗ τελευταία φορά που «μονομάχησαν» ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός ήταν στις 8 Μαΐου στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής των play offs του πρωταθλήματος. 

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ με το γκολ που σημείωσε στο 68΄ χάρισε την νίκη με 1-0 στους Πειραιώτες γκρεμίζοντας παράλληλα  το όνειρο τίτλου του «τριφυλλιού». Πέντε μήνες μετά οι δύο «αιώνιοι» τίθενται αντιμέτωποι κι ο καθένας για του δικούς του λόγους, πέρα από το γόητρο θέλει να πανηγυρίσει την νίκη. 

Σε σχέση με το τελευταίο μεταξύ τους ντέρμπι ο Ολυμπιακός είναι αρκετά διαφορετικός. Τόσο από τον άνθρωπο που βρίσκεται στην άκρη του πάγκου, όσο και στο ρόστερ. 

Συγκεκριμένα, από τους 15 ποδοσφαιριστές που είχε χρησιμοποιήσει ο Ζοσέ Ανιγκό σε εκείνον τον αγώνα, μόνο έξι φορούν ακόμη την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Η ενδεκάδα που είχε επιλέξει ο Γάλλος τεχνικός ήταν η εξής: Τζολάκης, Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Μπιέλ, Φορτούνης, Μπακαμπού. Από εκεί και πέρα στον αγωνιστικό χώρο είχαν περάσει ως αλλαγή οι Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Ραμόν και Κασάμι.  

Οι Τζολάκης, Ρόντινει, Ντόη, Μπιέλ, Φορτούνης και Βρουσάι αγωνίζονται ακόμη με τον δαφνοστεφανομένο έφηβο στο στήθος. Να σημειώσουμε ότι ο Ραμόν έχει παραχωρηθεί ως δανεικός στην Εσπανιόλ. 

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι του Ολυμπιακού σχεδόν τέσσερις μήνες και για πρώτη φορά θα βρει απέναντί του τον Παναθηναϊκό αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Ρόντινει, Ρέτσο, Ντόη και Ορτέγκα να αποτελούν την τετράδα της άμυνας.

Ο Καμαρά με τον Έσε θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ και μπροστά τους θα αγωνιστούν ο Ποντένσε, ο Μσούρας κι ο Φορτούνης. Ο Ελ Κααμπί θα βρίσκεται για ακόμη ένα ματς στην κορυφή της επίθεσης των «ερυθρόλευκων». 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal! Live Streaming το pre game του ντέρμπι των «αιωνίων» με όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!