Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Live Streaming

Sportal newsroom 13:12 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 14.08.2024

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Live Streaming σε μια... υπερπαραγωγή του Sportal.

Το ντέρμπι «αιωνίων» έρχεται απόψε και η... υπερπαραγωγή του Sportal θα είναι δίπλα σας για να σας βάλει για τα καλά στο κλίμα του αγώνα. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του παιχνιδιού θα τα μαθαίνετε όλα πρώτοι εδώ, με ζωντανές συνδέσεις από το Καραϊσκάκη, εκεί όπου θα βρίσκονται οι ρεπόρτερ του σάιτ για να σας μεταφέρουν τα πάντα.

Δείτε εδώ το live του ντέρμπι

Στις 18:00 Live Streaming εκπομπή με το pre game της αναμέτρησης μέσω του καναλιού του Sportal στο Youtube και δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ακολουθεί το δεύτερο μέρος.

Το... τρίτο ημίχρονο του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στη Sportal Sunday Live σε Live Streaming στο Sportal. Ζωντανές συνδέσεις, δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλο το ρεπορτάζ.

Ο Διονύσης Βερβελές και ο Μπάμπης Τσιμπίδας σχολιάζουν το αποτέλεσμα του αγώνα και τις εξελίξεις που φέρνει σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Τα σημεία κλειδιά που έκριναν το αποτέλεσμα. Συνεντεύξεις, σχολιασμός και πλούσιο παρασκήνιο.

Ακόμα, ο Κώστας Τσίλης μιλάει για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Μάνος Τσαλγατίδης μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ από το ΠΑΟΚ - Ατρόμητος. Παρουσιάζουν οι Βασίλης Μοιρώτσος και Γιώργος Περπερίδης.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Live Streaming

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!