Το ξεχωριστό βράδυ του Αλεξανδρόπουλου

Ο Ποντένσε και ο Αλεξανδρόπουλος

i

© Intime

Το ξεχωριστό βράδυ του Αλεξανδρόπουλου

Διονύσης Βερβελές 11:00 - 22.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:33 - 14.08.2024

Από τα τρεισήμισι χρόνια στον Παναθηναϊκό, με την ερυθρόλευκη φανέλα…

Ένα από τα πρόσωπα το βράδυ της Κυριακής, θα είναι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ο Έλληνας μέσος, το καλοκαίρι πήρε μία απόφαση που σχολιάστηκε από πολλούς. Στο παρελθόν, είχε φορέσει για τρεισήμισι χρόνια τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Από τους «πράσινους» άλλωστε, μεταγράφηκε σε μια άλλη ομάδα με πράσινα, την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

 Εκεί, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε κι έτσι το καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες. Την πόρτα του την είχε χτυπήσει και η ΑΕΚ, ωστόσο ο Αλεξανδρόπουλος έδειχνε ξεκάθαρα την πρόθεσή του, να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Στις τάξεις των «ερυθρολεύκων», πάντα είχαν σε εκτίμηση τον Έλληνα χαφ. Ακόμη και όταν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε ένα έξυπνο ντιλ με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και τον απέκτησε ως δανεικό, αλλά με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Αλεξανδρόπουλος νιώθει καλά στον Ολυμπιακό.

Του μετέφεραν πως δεν θα είναι ένα απλό μέλος του ρόστερ, αλλά θα τον στηρίξουν. Κι έτσι και γίνεται. Μην ξεχνάμε πως με γκολ του, ο Ολυμπιακός απέκλεισε την Γκενκ και συνέχισε τη διαδρομή του, για να μπει στους ομίλους του Europa League

Το βράδυ της Κυριακής, σίγουρα θα είναι ξεχωριστό και για τον ίδιο. Θα είναι η πρώτη φορά που θα τεθεί αντίπαλος της ομάδας με την οποία έκανε τα πρώτα του βήμα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τέσσερα χρόνια πριν για την ακρίβεια! Στις 20 Οκτώβρη 2019, έπαιζε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία, στο Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 0-1. Τώρα, τέσσερα χρόνια μετά, έρχεται η ώρα της πρώτης κόντρας του με τους «πράσινους». 

Τα έχει αφήσει όλα… πίσω άλλωστε, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Παρουσιάζει μια ωριμότητα στη σκέψη του, στα λόγια του, γνωρίζει το ειδικό βάρος της απόφασης που πήρε. Κι αυτό που θέλει, είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό αυτή τη σεζόν, θα είναι το πρώτο  του άλλωστε! 

Κάτι ακόμη. Ναι, ο Μαρτίνεθ έχει σκεφτεί πλέον και το σχήμα με τρεις χαφ. Δεν είναι σίγουρο, όμως, πως θα δούμε από την αρχή του αγώνα Αλεξανδρόπουλο, Έσε και Καμαρά στην εντεκάδα… Στην πορεία του ματς μπορεί, στο μέλλον ακόμη περισσότερο… 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal! Live Streaming το pre game του ντέρμπι των «αιωνίων» με όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!