Δικηγόρος Ολυμπιακού: «Πως ξέρουμε ότι είναι του διαιτητή η συμπληρωματική έκθεση; Επειδή εστάλη μέιλ με σύναψη τον Μάνταλο;»

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Δικηγόρος Ολυμπιακού: «Πως ξέρουμε ότι είναι του διαιτητή η συμπληρωματική έκθεση; Επειδή εστάλη μέιλ με σύναψη τον Μάνταλο;»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 15:01 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:27 - 14.08.2024

Ο εκ των δικηγόρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δημήτρης Καρπετόπουλος, στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στη συμπληρωματική έκθεση, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Κατά την εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, ο εκ των δικηγόρων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Δημήτρης Καρπετόπουλος, μίλησε για τη συμπληρωματική έκθεση της υπόθεσης. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε πως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί γιατί έρχεται σε αντίθεση με το φύλλο αγώνα.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: 

«Προσπάθησε να γίνει σύνδεση με την υπόθεση Γκαρσία. Δεν δικάζουμε με βάση τι έγινε πριν από 15 χρόνια, ίσχυε άλλο κανονιστικό πλαίσιο τότε, άλλο σήμερα. Ο νομοθέτης αποφάσισε να μεταθέσει την κρίση στον τραυματισμό στον γιατρό του αγώνα. Μέχρι τότε το 2017-18, οι ιατροί του αγώνα ήταν πρόσωπα που διάλεγε η κάθε ομάδα. Από τότε δημιουργήθηκε σώμα, θεωρείται πλέον αντικειμενικός γιατρός. Δεν συζητάμε για το αν ο διαιτητής έχει γενικώς τον αγώνα να διακόψει τον αγώνα, γι' αυτό η παρέμβαση είναι απαράδεκτη από τον Παναθηναϊκό, γιατί θέλει να ξεφύγουμε από το κανονιστικό πλαίσιο. 

Η γνωμάτευση, η σαφής γνώμη του γιατρού, είναι ουσιώδης, αν λείπει, δεν υπάρχει απόφαση. Αυτό προκύπτει από τον κανονισμό. Συνεπώς η γνωμάτευση είναι συγκεκριμένη, δεν αποφαίνεται σε κανένα σημείο. Ως προς το περιεχόμενο η συμπληρωματική έκθεση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί γιατί έρχεται σε αντίθεση με το φύλλο αγώνα. Πώς ξέρετε ότι αυτή η έκθεση είναι του διαιτητή. Εγώ έλαβα ένα μέιλ με το όνομά σας και θα το βγάλω στην εφημερίδα. 

Καραπαπάς: «Όλη η Ελλάδα είδε το αίμα στα χείλη του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:37 - 26.10.2023

Καραπαπάς: «Όλη η Ελλάδα είδε το αίμα στα χείλη του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα»

Κατά την εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε το περιστατικό στην Τούμπα το 2018 με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία.

Η ομοσπονδία που 10 μέρες πριν μας είπε πως τον ορισμό που τον έκανε η ΠΟ Ιταλίας, δεν υπάρχει πουθενά σε αυτό η Ομοσπονδία της Ιταλίας. Δεν υπάρχει η εγκυρότητα. Στέλνουν σε κάποιο μέιλ με το όνομα του Μαρέσκα και με σύναψη τον κ. Μάνταλο. Αμφισβητούμε την εγκυρότητα του εγγράφου».