Αντίπαλοι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού: Η Μάλμε έριξε τεσσάρα στην Τζουργκάρντεν

Αντίπαλοι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού: Η Μάλμε έριξε τεσσάρα στην Τζουργκάρντεν

Γιώργος Σακελλαρίου 17:17 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:56 - 01.09.2024

Το σουηδικό ντέρμπι είχε ελληνικό ενδιαφέρον, αφού Μάλμε και Τζουργκάρντεν θα παίξουν με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αντίστοιχα. Έριξε τεσσάρα η πρωταθλήτρια Σουηδίας.

Ντέρμπι κορυφής με ελληνικό ενδιαφέρον στη Σουηδία.

Για την 21η αγωνιστική η πρωτοπόρος Μάλμε, η οποία απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, υποδέχθηκε τη δεύτερη Τζουργκάρντεν.

Η πρωταθλήτρια Σουηδίας συνεχίζει πλέον στο Europa League και μάλιστα η κλήρωση την έφερε αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό. Το ματς θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου στη Σουηδία για τη League Phase του Europa League.

Η Τζουργκάρντεν θα παίξει στο Conference League και κληρώθηκε μεταξύ άλλων με το τριφύλλι. Ο Παναθηναϊκός επίσης θα πάει στη Σουηδία και το ματς θα γίνει στις 7 Νοεμβρίου.

Η Μάλμε, λοιπόν, δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλό της και έκανε περίπατο με 4-0. Έτσι σε 21 ματς, έναντι 20 της αντιπάλου της, η Μάλμε αύξησε τη διαφορά στο +10 (48 βαθμούς έναντι 38) και φυσικά είναι και πάλι το ακλόνητο φαβορί για τον τίτο.

«Φωτιά» το πρόγραμμα για Παναθηναϊκό: Ντέρμπι και δύσκολες αποστολές πριν και μετά τη Μπάνια Λούκα και την Τσέλσι
CONFERENCE LEAGUE

21:47 - 31.08.2024

«Φωτιά» το πρόγραμμα για Παναθηναϊκό: Ντέρμπι και δύσκολες αποστολές πριν και μετά τη Μπάνια Λούκα και την Τσέλσι

Η γνωστοποίηση των ημερομηνιών και των αγώνων της League Phase του Conference League δημιούργησε ένα απαιτητικό πρόγραμμα για τον Παναθηναϊκό. Ποιο ευρωπαϊκό ματς πέφτει ανάμεσα στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και πότε υποδέχεται την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ.

Η πρωταθλήτρια προηγήθηκε μόλις στο 10’ με τον Μπολίν από ασίστ του Κρίστιανσεν, ενώ στο 20’ ο τελευταίος πέτυχε το 2-0. Στο 22’ έγινε το 3-0 με αυτογκόλ του Ούνε Λάρσον κι εκεί τελείωσε το ματς.

Ο Κίεσε Τελίν απλά διαμόρφωσε στο 80’ το τελικό 4-0.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!