Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:49 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 14.08.2024

Δείτε τις επιλογές του Κάρλος Καρβαλιάλ όσον αφορά το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα λύσουν οριστικά το βράδυ της Τετάρτης (17/1, 21:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τις διαφορές τους, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου τον περιμένει ο Ατρόμητος.

Η υπόθεση πρόκριση είναι ορθάνοιχτη μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο, με τις δύο ομάδες να ξεκινούν από το μηδέν, ούσες πληγωμένες από τις απουσίες τους. 

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την επεισοδιακή νίκη με 3-2 στη Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους 6 βαθμούς και να κρατάει ζωντανούς τους Πειραιώτες στη μάχη του τίτλου, παρότι μπροστά τους έχουν τρεις αντιπάλους για να ξεπεράσουν. 

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός προέρχεται από το 2-2 στην «Opap Arena» με την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, γύρισε τούμπα το σκορ αλλά μια κακή εκτίμηση του Ζέκα έφερε το πέναλτι και την ισοφάριση στις καθυστερήσεις. 

Το «τριφύλλι» πλέον στο πρωτάθλημα ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τον ΠΑΟΚ, έχει στο -2 την ΑΕΚ και στο -6 τον Ολυμπιακό

Λίγο πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», έγιναν γνωστές οι επιλογές του Κάρλος Καρβαλιάλ όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης – Ροντινέι, Μπιανκόν, Ντόη, Ορτέγκα – Έσε, Αλεξανδρόπουλος, Καμαρά– Μασούρας, Ναβάρο, Φορτούνης.