Οταν ο Χίγκλερ που ορίστηκε στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός είχε προκαλέσει την οργή των «πρασίνων» (vid)

Ντένις Γιόχαν Χίγκλερ

i

©Intime

Οταν ο Χίγκλερ που ορίστηκε στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός είχε προκαλέσει την οργή των «πρασίνων» (vid)

Sportal newsroom 14:58 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 14.08.2024

Ο Ντένις Γιόχαν Χίγκλερ ορίστηκε για τη ρεβάνς των «αιωνίων», με τους «πράσινους» να μην έχουν ευχάριστες αναμνήσεις από τον Ολλανδό διαιτητή.

Η ΚΕΔ όρισε για το ντέρμπι «αιωνίων» τον Ντένις Γιόχαν Χίγκλερ, από την δεύτερη κατηγορία της UEFA. Ο Ολλανδός θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Φαν Ζούλιεν Γιουστ Μάαρτεν, Χενκ Ντιόν Φίκερτ, 4ο τον Διαμαντόπουλο και στο VAR τον Φαν Μπέκελ με τον Νικολακάκη.

Ο Χίγκλερ είναι γνώριμος στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ολλανδός είχε διευθύνει την αναμέτρηση των «πρασίνων» με τον Βόλο το 2022. Τότε, η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε του Παναθηναϊκού, με το «τριφύλλι» να είχε έντονα παράπονα από την διαιτησία. 

Μάλιστα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη θέση της, είχε τονίσει ότι αποσύρει την εμπιστοσύνη της τότε πρόεδρο της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, καθώς τον θεωρούσε υπεύθυνο για όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό. Υπενθυμίζεται ότι οι «πράσινοι» με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαμαρτυρήθηκαν για την κόκκινη στον Σάντσεζ, την οποία θεωρούν απόλυτα άδικη.

Στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης ο Σάντσες είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για τάκλιν στον Μπαριέντος. Οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν μέσω του Twitter για την απόφαση του Χίντλερ. 

Οταν ο Νταμπάνοβιτς προκάλεσε χαμό με την διαιτησία του στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:44 - 15.01.2024

Οταν ο Νταμπάνοβιτς προκάλεσε χαμό με την διαιτησία του στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (vids)

Ο Νίκολα Νταμπάνοβιτς ορίστηκε από την ΚΕΔ για τη ρεβάνς Άρης - ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17/01, 19:00). Ο Μαυροβούνιος είχε προκαλέσει χαμό για τις διαιτητικές του αποφάσεις πέρυσι στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (0-0) για τα Play Offs.

«Ο VAR δεν στέλνει το διαιτητή να δει τη φάση, όπου η κόκκινη κάρτα στον Σάντσες είναι απόλυτα άδικη», έγραψε ο Παναθηναϊκός στο Twitter.