Πανικός και στην Κω για τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού

Πανικός και στην Κω για τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού

Sportal newsroom 23:43 - 02.08.2024

Χαμός έγινε και στην Κω από πλήθος κόσμου του Ολυμπιακού που μαζεύτηκε για να δει από κοντά τα τρόπαια του Cofnerence League και του Youth League.

Σε μια ακόμα πόλη της Ελλάδας, πλήθος κόσμου μαζεύτηκε για να δει από κοντά τα τρόπαια του Conference League και Youth League του Ολυμπιακού.

Ο τελευταίος προορισμός για τις ευρωκούπες των «ερυθρολεύκων» ήταν η Κως, στην οποία έγινε ο κακός χαμός. Οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά δεν έχασαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα τρόπαια και να φωτογραφηθούν μαζί τους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Κως είναι η πατρίδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, του προπονητή της ομάδας που κατέκτησε το Youth League.

Ο ίδιος ήταν και βοηθός προπονητή του Μεντιλίμπαρ στην κατάκτηση του Conference League.

Ολυμπιακός: «Τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια μας εκεί όπου ανήκουν! Στο κάστρο μας»

Κόντρα στη Νότιγχαμ ο Ολυμπιακός θα παίξει για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του μετά την κατάκτηση του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όταν οι «ερυθρόλευκοι» στις 29 Μαΐου είχαν επικρατήσει της Φιορεντίνα με 1-0 χάρη στο γκολ του Ελ Κααμπί στο 116' και έγινε ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που κατακτάει ευρωπαϊκή κούπα στο ποδόσφαιρο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Σε αυτό το παιχνίδι λοιπόν ο Ολυμπιακός αποφάσισε να παρουσιάσει και τις ευρωκούπες για πρώτη φορά στο γήπεδό του. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την περιοδεία που έκαναν με τα τρόπαια σε όλη την Ελλάδα, θα φέρουν το κύπελλο του Conference League και του Youth League στο Καραϊσκάκης για να τα βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο και «να τα υποδεχθεί ο κόσμος όπως τους αξίζει», όπως αναφέρεται και στην ανάρτηση της ομάδας.