Πάνω από 25 χιλιάδες εισιτήρια έκαναν «φτερά» για το Ολυμπιακός - Athens Kallithea

Ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης»

i

© Intime

Πάνω από 25 χιλιάδες εισιτήρια έκαναν «φτερά» για το Ολυμπιακός - Athens Kallithea

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:01 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:08 - 22.08.2024

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρώτο του επίσημο ματς εντός έδρας και πάνω από 25 χιλιάδες φίλοι της ομάδας «εξαφάνισαν» τα εισιτήρια για το ματς με την Athens Kallithea.

Το πρώτο του επίσημο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» δίνει ο Ολυμπιακός για φέτος, επιστρέφοντας στην έδρα του μετά το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο. Οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν την Athens Kallithea (26/8), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο κόσμος της ομάδας ανυπομονεί να τη δει και πάλι στο γήπεδό της, με αποτέλεσμα να κάνουν «φτερά» ουκ ολίγα εισιτήρια. Συγκεκριμένα - και παρά το γεγονός πως ο αγώνας θα παιχτεί Δευτέρα - πάνω από 25 χιλιάδες φίλαθλοι θα δώσουν το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης». Βεβαίως απομένουν κάμποσα 24ωρα μέχρι τη σέντρα στην αναμέτρηση και δεν αποκλείεται οι οπαδοί να ξεπεράσουν ακόμα και τους 30 χιλ.

Η επιστροφή στις προπονήσεις και η Athens Kallithea

Την ευκαιρία να ξεκουραστεί είχε ο Ολυμπιακός μετά το ματς στο Βόλο και την επερχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με την Athens Kallithea για το πρωτάθλημα της Super League. Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά τη νίκη με το Βόλο είχε ανακοινώσει στους ποδοσφαιριστές του δύο ημέρες ρεπό για να ξεκουραστούν, από τη στιγμή που η αναμέτρηση με την Athens Kallithea στο Καραϊσκάκη έχει οριστεί για τη Δευτέρα.

Την Τετάρτη, πλέον, οι Πειραιώτες επέστρεψαν στο Ρέντη και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, εντός έδρας. Προπονήθηκαν και πάλι στο Ρέντη με τον έμπειρο τεχνικό να αρχίζει να δουλεύει για το ματς που έρχεται, που είναι και το πρώτο επίσημο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο της, καθώς μέχρι τώρα η μοναδική φορά που έχει αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη ήταν στο φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ξεκίνησε με απουσίες και συγκεκριμένα, εκτός πλάνων του Χοσέ Λουΐς Μεντιλίμπαρ είναι οι έξι ποδοσφαιριστές που έχουν ενσωματωθεί με την αποστολή των Νέων στη Βραζιλία. Ο λόγος για τους Μπότη, Κουτσίδη, Μπακούλα, Μουζακίτη, Παπακανέλλο και Κωστούλα. Οι έξι αυτοί ποδοσφαιριστές είναι στη Βραζιλία με τους Νέους και έτσι θα μείνει εκτός πλάνων για τη Δευτέρα.