Ο ΠΑΟΚ έριξε «τεσσάρα» στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά από 47 χρόνια

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Ο ΠΑΟΚ έριξε «τεσσάρα» στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά από 47 χρόνια

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:20 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:12 - 14.08.2024

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τέσσερα γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πέτυχε μία τεράστια νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, 47 χρόνια μετά την τελευταία φορά.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο!

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου επικράτησε του Ολυμπιακού με 4-2 μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League και πανηγύρισε ένα σπουδαίο τρίποντο. 

Τα τέσσερα γκολ που έχουν πετύχει οι ασπρόμαυροι στο Φάληρο αποτελούν μία ιστορική επίδοση, η οποία επαναλήφθηκε 47 χρόνια μετά. Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ είχε πετύχει τέσσερα γκολ στην έδρα των Πειραιωτών ήταν τον Ιανουάριο του 1976, όταν οι Θεσσαλονικείς είχαν επικρατήσει του Ολυμπιακού με 0-4.

Εκνευρίστηκε σε ερώτηση ο Λουτσέσκου: «Αν με ρωτήσετε άλλη μία φορά, θα φύγω»

Μετά το ματς στις δηλώσεις του στην Cosmote TV, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ρωτήθηκε αν η μεγάλη νίκη είναι μία αντίδραση για την κακή εικόνα και την ήττα από ΑΕΚ κι απάντησε:

«Δεν θέλω να μιλήσω για αντίδραση, παίζουμε σε μια μεγάλη πνευματική πίεση ξεκινώντας από τα ευρωπαϊκά προκριματικά. Έχοντας την πίεση ήταν φυσιολογικό να συμβεί κάτι τέτοιο με αυτό το πρόγραμμα».

Ο Λουτσέσκου στη συνέχεια ρωτήθηκε πως διέγραψε η ομάδα του την ήττα από την Ένωση και πρόσθεσε εκνευρισμένος: «Αν ρωτήσετε άλλη μια φορά θα φύγω. Η ζωή είναι τώρα. Τι θα κάνουν στον Ολυμπιακό; Θα τα παρατήσουν; Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αυτά τα αποτελέσματα όπως με την ΑΕΚ μπορούν να συμβούν, δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα τα παρατήσει. Είναι ποιοτική ομάδα, πριν δέκα μέρες νίκησε τη Γουέστ Χαμ. 

Οι παίκτες ήταν καλά προετοιμασμένοι, δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, γυρίσαμε με εξυπνάδα τη μπάλα εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι όπως δείχνει το σκορ».

O Κωνσταντέλιας θύμισε Γκούτι: Ο Έλληνας μέσος έβγαλε ίδια ασίστ με τακουνάκι με τον πρώην παιχταρά της Ρεάλ (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:00 - 05.11.2023

O Κωνσταντέλιας θύμισε Γκούτι: Ο Έλληνας μέσος έβγαλε ίδια ασίστ με τακουνάκι με τον πρώην παιχταρά της Ρεάλ (vid)

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με μία μαγική ενέργεια σέρβιρε στον Οζντόεφ για το 0-4 στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον νεαρό σούπερ σταρ να θυμίζει τον Γκούτι της Ρεάλ Μαδρίτης.

Sportal Sunday Live με Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ρεπορτάζ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!