Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ολυμπιακό

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ολυμπιακό

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:29 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 14.08.2024

Δείτε τις επιλογές του Μιχάλη Γρηγορίου όσον αφορά το αρχικό σχήμα του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 20η αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν την τρίτη σερί τους νίκη για να παραμείνουν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας, την ίδια ώρα που η ομάδα των Ιωαννίνων κατεβαίνει στον Πειραιά για το... θαύμα. 

Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, προερχόμενοι από τη νίκη με 2-1 στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη. Στην αποστολή ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει τον Τσικίνιο, Κάρμο και Όρτα, με τον τελευταίο μάλιστα να έχει πιθανότητες και για θέση βασικού. Εκτός είναι οι Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, Ρίτσαρντς, Μπρίνιτς, Πορόζο, Ροντινέι και Αλεξανδρόπουλος.

Από την άλλη η ομάδα των Ιωαννίνων έρχεται από την ήττα με 2-0 από τον Πανσερραϊκό και κατεβαίνει στον Πειραιά για ένα... θαύμα αφού είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Στην αποστολή είναι είναι οι «νέοι» Ζόρντι Οσέι-Τούτου και Γκέργκελι Νάγκι, ενώ εκτός είναι οι Παμλίδης, Παντελάκης, Τζίνο, Λεό, Γκάρο, Βρακάς, Μίνα και Ναούμης

Στις συνολικά 28 αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην έδρα των «ερυθρολεύκων» υπάρχουν 24 νίκες του Ολυμπιακού και τέσσερις ισοπαλίες, οι οποίες είναι μοιρασμένες σε δύο 2-2 και δύο 0-0. 

Λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έγιναν γνωστές οι επιλογές του Μιχάλη Γρηγορίου όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου - Σόρια, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Κιάκος- Καραχάλιος, Λιάσος, Ριένστρα, Ροσέρο - Μπαλάν, Τζίμας.