Πέντε συνεργάτες φέρνει ο Μαρτίνεθ!

Πέντε συνεργάτες φέρνει ο Μαρτίνεθ!

Διονύσης Βερβελές 10:00 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:26 - 14.08.2024

Τα αλλάζει όλα στο Ρέντη ο Ισπανός κόουτς, έρχεται σήμερα το επιτελείο του…

Οι συζητήσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ με τον Αντόνιο Κορδόν, έχουν γίνει εδώ και ημέρες. Φάνηκε άλλωστε και από την ανακοίνωσή του, που έγινε λίγη ώρα μετά την άφιξή του στην Ελλάδα. Πήγε Ρέντη, όπως αναλύσαμε και χθες βράδυ, είδε το προπονητικό κέντρο και πλέον αναλαμβάνει δράση για τα καλά.

Από την πρώτη ημέρα, ο Μαρτίνεθ έχει την υποστήριξη του Κορδόν και φυσικά της διοίκησης του Ολυμπιακού. Ζήτησε πέντε συνεργάτες και θα τους έχει! Δεν έγινε καμία διαπραγμάτευση, όλοι στον Ολυμπιακό θέλουν ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ να αισθάνεται άνετα.

Σύμφωνα με πληροφορίες έτσι, ο 42χρονος προπονητής φέρνει σήμερα στη χώρα μας πέντε συνεργάτες του. Οι τρεις λογικά, θα είναι αυτοί που είχε και στην Γρανάδα, αλλά και στην Εσπανιόλ. Μαζί του αποχώρησαν στις 3 Απρίλη από την ομάδα της Βαρκελώνης.

Δεξί χέρι του Μαρτίνεθ, είναι ο Ραούλ Εσπινόλα. Αυτός είναι ο βοηθός προπονητή και στις δύο δουλειές του στην Πριμέρα. Του έχει εμπιστοσύνη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αυτός θα είναι δίπλα του και στον Ολυμπιακό.

Ο Μαρτίνεθ θέλει την ομάδα του αθλητική, με πολλά τρεξίματα, πίεση ψηλά. Κι εδώ, πιστεύει πολύ και τον γυμναστή που είχε, επίσης και στη Γρανάδα, αλλά και στην Εσπανιόλ. Ο Βίκτορ Μανουέλ Λαφουέντε Ναδάλες, είναι αυτός που «έτρεξε» τους παίκτες του Μαρτίνεθ στις ομάδες που συνεργάστηκε στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο ψηλός της παρέας, στην ηλικία του κόουτς και αυτός, όπως όλοι οι συνεργάτες του. Ένα τιμ νεανικό δηλαδή, με στόχο να πετύχει και να δικαιώσει και τις προσδοκίες του Αντόνιο Κορδόν.

Πιθανότατα σήμερα στη χώρα μας, θα βρεθεί και ο Άλβαρο Γκαρσία. Αυτός, ήταν ο αναλυτής του στη Γρανάδα, αλλά και στην Εσπανιόλ. Κι αυτός, αποχώρησε μαζί του στις 3 Απρίλη από την ομάδα της Βαρκελώνης, είναι αυτός που του ανέλυε τους αντιπάλους, αλλά και πολλά πράγματα για την ομάδα του. Ο Άλβαρο Γκαρσία είναι πιθανό να έχει και συνεργάτη μαζί του, ενώ όπως όλα δείχνουν, ο Μαρτίνεθ στην Ελλάδα θα φέρει και προπονητή τερματοφυλάκων.

Στις συζητήσεις με τον Κορδόν, ζήτησε και δικό του προπονητή τερματοφυλάκων και θα τον έχει, αναμένεται και αυτός σήμερα. Εδώ να διευκρινίσουμε κάτι. Στον Ολυμπιακό, υπάρχει εξαιρετική άποψη για τη δουλειά του Παναγιώτη Αγριογιάννη. Προφανώς και θα γίνει κουβέντα μαζί του, είναι ανοιχτό να παραμείνει στο σύλλογο, θα φανεί.