Περιμένοντας τον Κάρμο και τον… Ντράγκοβιτς

Νταβίντ Κάρμο

i

©intime

Περιμένοντας τον Κάρμο και τον… Ντράγκοβιτς

Διονύσης Βερβελές 09:11 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 09:19 - 27.06.2024

Ο Μεντιλίμπαρ αναμένει τα νεότερα για τους στόπερ και ο Ολυμπιακός «τρέχει»…

Ο Ολυμπιακός ναι μεν δεν έχει το άγχος των άλλων ομάδων που έχουν αρχίσει την προετοιμασία τους, ωστόσο συνεχίζει τις κινήσεις του, ώστε να είναι όπως θέλει και ο Μεντιλίμπαρ στην προετοιμασία. Ο Βάσκος προπονητής που είναι στην πατρίδα του αυτές τις ημέρες, έχει ζητήσει την παραμονή του Κάρμο, αλλά και την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ. Έμπειρου κατά προτίμηση…

Όλοι Euro LIVE: Το Sportal βρέθηκε στο πάρτι πρόκρισης των Γεωργιανών - Όλα τα ζευγάρια των νοκ άουτ
EURO 2024

00:00 - 27.06.2024

Όλοι Euro LIVE: Το Sportal βρέθηκε στο πάρτι πρόκρισης των Γεωργιανών - Όλα τα ζευγάρια των νοκ άουτ

«Όλοι Euro» με ζωντανή σύνδεση από το Γκεζελκίρχεν και το πάρτι πρόκρισης των Γεωργιανών. Όλη η δράση από τα ματς της Τετάρτης. Τα ζευγάρια των νοκ άουτ και ο δρόμος για τον τελικό.

Στην Πορτογαλία γράφουν διάφορα για τον Κάρμο, αλλά μάλλον απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός είχε οψιόν αγοράς 18 εκατ. ευρώ. Τονίστηκε ότι οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν 12 εκατ. ευρώ και άλλα 3 ως μπόνους. Δεν… υπάρχει τέτοιο θέμα, δεν επιβεβαιώνεται από τους κατόχους του Conference League και μοιάζει πολύ λογικό κιόλας.

Ο Ολυμπιακός, αυτή τη στιγμή, έχει σύμμαχο τον Κάρμο. Ο Ανγκολέζος στόπερ, βλέπει πως στην Πόρτο πολύ δύσκολα θα έχει μέλλον. Και αυτή τη στιγμή, θέλει να είναι κάπου χαρούμενος, να είναι βασικός, να το απολαμβάνει. Αυτό που έζησε με τον Ολυμπιακό μέσα σε λίγους μήνες, γράφτηκε στην ιστορία. Και δείχνει πως θέλει να συνεχίσει εδώ…

Οι Πειραιώτες, έχουν το πλάνο τους και ως αρχική σκέψη, είναι ένας νέος δανεισμός με μια άλλη οψιόν αγοράς. Αυτό, είναι το πρώτο σενάριο που παίζει. Η Πόρτο προφανώς και θα θελήσει να το πάει… αλλού, αλλά είναι μια περίπτωση που έχει δυσκολίες, αλλά επαναλαμβάνουμε, «σύμμαχο» τον ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα, εκτός του Κάρμο ο Ολυμπιακός κοιτάζει για έναν ακόμη στόπερ. Ένα όνομα που έχουμε αναφέρει, είναι αυτό του Ντράγκοβιτς. Αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος, κάνει ατομικές προπονήσεις. Ο Ντράγκοβιτς θέλει Ολυμπιακό, είναι διεθνής με την Αυστρία, έχει και άλλες προτάσεις. Στον Ολυμπιακό υπήρχε θετική άποψη εδώ και καιρό. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως επαφές είχαν γίνει και τον Ιανουάριο, αλλά τότε ο Ερυθρός Αστέρας δεν έδειχνε διατεθειμένος να τον παραχωρήσει, καθώς στόχευε σε νταμπλ. Κάτι που κατάφερε κιόλας, με τον Ντράγκοβιτς ενεργό.

Προφανώς και η περίπτωσή του είναι πιο εύκολη, είναι ελεύθερος, το… τελειώνει ότι ώρα θέλει ο Ολυμπιακός. Περίπτωση που αναφέρθηκε τις προηγούμενες ημέρες, όπως αυτή του Λιάνκο, δείχνει να έχει υποχωρήσει καθώς τον παίκτη θέλουν και από τη Βραζιλία και μάλιστα με εξαιρετική πρόταση.