Περνάει ιατρικά και υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Γουίλιαν

Γουίλιαν

i

©imago

Περνάει ιατρικά και υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Γουίλιαν

Διονύσης Βερβελές 16:27 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:48 - 02.09.2024

Ο Γουίλιαν βρίσκεται στην Ελλάδα και περνάει από τις ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να υπογράψει στον Ολυμπιακό ως ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Γουίλιαν θα είναι η νέα μεταγραφή του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος περνάει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Ο 36χρονος εξτρέμ βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (1/9) στην Ελλάδα για να συζητήσει με τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων». Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών όπως φαίνεται πήγαν καλά και ο παίκτης όπως όλα δείχνουν θα γίνει ο νέος παίκτης της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Την περασμένη σεζόν ο πρώην παίκτης της Τσέλσι και της Άρσεναλ, αγωνιζόταν στην Αγγλία για λογαριασμό της Φούλαμ, της οποίας τη φανέλα όμως φόρεσε για δύο σεζόν. Συνολικά με την ομάδα του Λονδίνου μέτρησε 67 συμμετοχές, δέκα γκολ και επτά ασίστ.

Ακολουθούν κι άλλοι...

Παράλληλα, οι Τούρκοι τις τελευταίες ημέρες έχουν γράψει αρκετούς παίκτες ότι ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό. Αρκετά απ' αυτά δεν ισχύουν, όμως μία από τις περιπτώσεις που πραγματικά απασχολούν την ομάδα του Πειραιά είναι αυτή του Χακίμ Ζίγιες. Ο Μαροκινός εξτρέμ όλα δείχνουν ότι δε θα συνεχίσει στη Γαλατασαράι και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει με τον εκπρόσωπό του και περιμένει την απόφασή του. Οι Τούρκοι μάλιστα, εδώ δίνουν πολλές πιθανότητες στους Πειραιώτες, ωστόσο εκτιμούν πως τον θέλει και ο Άγιαξ, ομάδα που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν.

Ο Ολυμπιακός έχει βολιδοσκοπήσει αρκετούς παίκτες, έτσι ώστε να προχωρήσουν τις περιπτώσεις που θέλουν. Ο χρόνος είναι περιορισμένος υπό την έννοια πως δε θέλουν οι Πειραιώτες να πάρουν ποδοσφαιριστή ο οποίος δε θα προλάβει να δηλωθεί στη λίστα της Ευρώπης, η οποία κλείνει το βράδυ της Τετάρτης, 4 του Σεπτέμβρη. Γι’ αυτό και στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να έχουν αφίξεις παικτών ως την Τρίτη, έτσι ώστε να προχωρήσουν τα πάντα και να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές που θέλουν. Στο τέλος; Ναι, στο τέλος, αλλά με ξεκάθαρο στόχο την ενίσχυση της ομάδας που είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και ετοιμάζεται και για την ώρα της Ευρώπης, τέλος του μήνα με την Λυών στη Γαλλία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!