«Πέταξε» για Σουηδία η αποστολή του Ολυμπιακού (gallery)

Μπάμπης Κωστούλας, Θεοφάνης Μπακούλας

i

©Intime

«Πέταξε» για Σουηδία η αποστολή του Ολυμπιακού (gallery)

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:13 - 23.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 23.10.2024

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης (23/10) με προορισμό τη Σουηδία ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στη Μάλμε (24/10,22:00) για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Μάλμε στο «Malmö New Stadium» το βράδυ της Πέμπτης (24/10, 22:00) για την 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Το πρωί της Τετάρτης (23/10) η αποστολή των Πειραιωτών αναχώρησε για τη Σουηδία, όπου και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα.

Στόχος φυσικά των «ερυθρόλευκων» είναι να επιστρέψουν με το «διπλό» και να πανηγυρίσουν τη δεύτερη τους νίκη στη διοργάνωση.

Το θετικό είναι πως σε σχέση με το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει στη διάθεσή του οι Παναγιώτης Ρέτσος, Γουίλιαν, Ζέλσον Μαρτίνς, Μάρκο Στάμενιτς, Λορέντσο Πιρόλα, ενώ στα πλάνα του βρίσκεται για πρώτη φορά κι ο Θεοφάνης Μπακούλας.

Να σημειώσουμε ότι στις 19:00 θα διεξαχθεί και η συνέντευξη Τύπου του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενώ οι ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπηθούν από τον Ζέλσον Μαρτίνς.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Έσε, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας, Κωστούλας