Πιθανό να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός με έναν ακόμη παίκτη πριν φύγει για Ολλανδία

Ντάρκο Κοβάσεβιτς

i

©Intime

Πιθανό να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός με έναν ακόμη παίκτη πριν φύγει για Ολλανδία

Διονύσης Βερβελές 19:00 - 09.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:06 - 09.07.2024

Που ψάχνουν να ενισχυθούν οι «ερυθρόλευκοι»…

Την άλλη εβδομάδα ο Ολυμπιακός πρόκειται να ταξιδέψει για την Ολλανδία, για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας. Εκεί η ομάδα θα μείνει για δώδεκα ημέρες και θα δώσει τα πρώτα της φιλικά. Έτσι ώστε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει τη δυνατότητα να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μέχρι τώρα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πραγματοποιήσει τέσσερις μεταγραφές και ο λόγος για τους Στάμενιτς, Αναγνωστόπουλο, Γκαρθία και Κοστίνια. Αναμένεται να γίνουν και άλλες κινήσεις, αλλά αυτήν τη στιγμή προτεραιότητα είναι να ξεκαθαρίσουν και ορισμένα θέματα με τους ποδοσφαιριστές των οποίων έληξαν τα συμβόλαια, αλλά και με τους παίκτες που ήταν ως δανεικοί αλλά άφησαν άριστες εντυπώσεις και η ομάδα θέλει να τους κρατήσει στο ρόστερ.

Πέραν αυτών των θεμάτων όμως ο Ολυμπιακός κοιτά και την άμεση μεταγραφική του ενίσχυση. Οι μεταγραφές των «ερυθρόλευκων» φαίνεται πως θα «τραβήξουν», αφού θέλει και ο Μεντιλίμπαρ να δει ποια κενά θα υπάρχουν και θα δώσει τις απαραίτητες εισηγήσεις. Όμως πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό μέχρι να φύγει η ομάδα για την Ολλανδία, να γίνει μία ακόμη μεταγραφική κίνηση.

Η θέση που θέλει ενίσχυση

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί τώρα η κατάσταση ο Ολυμπιακός θα έχει στην προετοιμασία του, τουλάχιστον για τώρα στην αρχή, μόλις έναν επιθετικό. Ο λόγος για τον Χαράλαμπο Κωστούλα. Ο Ελ Κααμπί δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον του και ο Ελ Αραμπί είναι ελεύθερος αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του.

Για αυτό και ο Μεντιλίμπαρ έχει εκφράσει την επιθυμία να έχει ακόμη έναν επιθετικό στην προετοιμασία και μιλάμε για ποδοσφαιριστή ο οποίος θα έχει και όλα τα φόντα για να διεκδικήσει θέση βασικού στον Ολυμπιακό. Έχουν βγει οι λίστες για τους «ερυθρόλευκους» και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει κάνει τις δικές του επαφές για να προχωρήσει η περίπτωση απόκτησης ενός επιθετικού μέχρι την άλλη εβδομάδα.