Πιθανό να βρίσκεται στον Ολυμπιακό και του χρόνου ο Ομάρ Ρίτσαρντς σύμφωνα με την Athletic

Ομάρ Ρίτσαρντς

i

/©Intime

Πιθανό να βρίσκεται στον Ολυμπιακό και του χρόνου ο Ομάρ Ρίτσαρντς σύμφωνα με την Athletic

Δημήτρης Χούπης 18:53 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 10.06.2024

Όπως αναφέρει η Athletic ο Ομάρ Ρίτσαρντς μπορεί να βρίσκεται στον Ολυμπιακό και του χρόνου, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται εάν θα μείνει ως δανεικός ή ως μόνιμη μεταγραφή.

Πιθανό να μείνει και του χρόνου στον Ολυμπιακό ο Ομάρ Ρίτσαρντς. Όπως αναφέρει η Athletic ο Άγγλος αριστερός μπακ δεν είναι απίθανο να βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στους «ερυθρόλευκους». Ωστόσο, σύμφωνα το αγγλικό Μέσο, ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Αφού ακόμα δεν έχει γίνει ξεκάθαρο εάν θα μείνει ξανά ως δανεικός ή ως μόνιμη μεταγραφή. Ανεξαρτήτως όμως με ποιον τρόπο ο 26χρονος θα μείνει, στόχος του Ολυμπιακού είναι να τον κρατήσει. Ο Ρίτσαρντς ήρθε στην ομάδα του Πειραιά τον Ιούνιου του 2023 ως δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, μετρώντας φέτος 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μία ασίστ, ενώ κατέκτησε το Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα.

Με τον αγγλικό σύλλογο ο 26χρονος δεν είχε ούτε μία συμμετοχή, αφού με το που έφτασε στο Νότιγχαμ είχε ένα κάταγμα στο πόδι, απ' όταν είχε υπογράψει από την Μπάγερν Μονάχου το 2022. Τότε οι «κόκκινοι» είχαν βγάλει από τα ταμεία τους 8.5 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από τους Βαυαρούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Athletic λοιπόν, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στη μετακίνηση του παίκτη στον ελληνικό σύλλογο τη νέα σεζόν.