Πολλά τα παράπονα του Μεντιλίμπαρ

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

i

©INTIME

Πολλά τα παράπονα του Μεντιλίμπαρ

Διαφορετικά πράγματα περίμενε να δει ο Βάσκος τεχνικός…

Δεν είχε ο Ολυμπιακός καλή εικόνα για τρίτο σερί ματς, όπως επίσης και για τρίτο αγώνα αγνοεί πλέον την επιτυχία, δηλαδή τη νίκη. Ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη (0-0) και δύο συνεχόμενες ήττες από Άρη και Λυών εκτός έδρας με 2-1 και 2-0 αντίστοιχα.

Καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι σε καλό φεγγάρι. Έχουν θέματα αγωνιστικά, τα οποία και ψάχνονται να λύσουν τώρα που είναι νωρίς στη σεζόν και να μη χαθούν από νωρίς κάποιοι στόχοι που έχουν τεθεί από το καλοκαίρι. Απέναντι στη Λυών οι Πειραιώτες υπήρξαν κάποια διαστήματα που είχαν καλύτερη εικόνα από Παναιτωλικό και Άρη, αλλά υπήρχαν και αυτά τα κενά διαστήματα που δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους, αλλά ούτε και να αμυνθούν σωστά που η συνολική εικόνα τους ήταν κακή και έτσι ήρθε το 2-0.

Ο Κωστούλας βρέθηκε μία ανάσα από το να μπει στο... κλαμπ των Μουνιαΐν και Λουκάκου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:38 - 28.09.2024

Ο Κωστούλας βρέθηκε μία ανάσα από το να μπει στο... κλαμπ των Μουνιαΐν και Λουκάκου

Λίγα εκατοστά μακριά από το να γράψει ιστορία βρέθηκε ο Μπάμπης Κωστούλας, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Λυών - Ολυμπιακός. Αν η τύχη ήταν με το μέρος του, ο ίδιος θα έμπαινε στο... κλαμπ των Μουνιαΐν και Λουκάκου.

Σίγουρα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε δώσει άλλες οδηγίες στους παίκτες του και το πλάνο του δεν το ακολούθησαν οι «ερυθρόλευκοι». Φάνηκε αυτό και από τις αντιδράσεις του ίδιου, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο στο ημίχρονο αλλά και στο τέλος του αγώνα με τα όσα είπε στ' αποδυτήρια.

Υπήρχαν και συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές από τους οποίους είχε πολλά παράπονα ο Βάσκος τεχνικός. Ένας απ' αυτούς ήταν ο Ντάνι Γκαρθία, τον οποίο και έκανε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μεντιλίμπαρ αρκετές φορές έκανε παρατηρήσεις στον έμπειρο μέσο για τον τρόπο που αγωνιζόταν. Είχε παράπονα τόσο για τον τρόπο που αμυνόταν, αλλά και για το γεγονός πως δε βοηθούσε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, εκτός από δύο περιπτώσεις και στη μία μάλιστα βγήκε και καλή επίθεση για τον Ολυμπιακό, όταν «άνοιξε» με κάθετη πάσα την μπάλα στ' αριστερά στον Ορτέγκα.

Επίσης τα... άκουσε πολλές φορές από τον Μεντιλίμπαρ και ο Γιάρεμτσουκ. Ο Ουκρανός επιθετικός κράτησε την μπάλα στα πόδια του και την «κουβάλησε» περισσότερες φορές απ' όσες χρειαζόταν, ενώ δε βοήθησε και στην πίεση που ζητά ο κόουτς ψηλά.

Γενικότερα ο Μεντιλίμπαρ έχει να πει πολλά σε όλη την ομάδα για τον τρόπο που αγωνίστηκε, δείχνοντας και αυτός από την πλευρά του την απογοήτευσή του για την εικόνα των «ερυθρόλευκων».