Πώς θα γίνεται η μεταβίβαση των εισιτηρίων διαρκείας από τους φίλους του Ολυμπιακού;

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης»

i

© Intime

Πώς θα γίνεται η μεταβίβαση των εισιτηρίων διαρκείας από τους φίλους του Ολυμπιακού;

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:15 - 20.09.2024

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα της οποίας οι οπαδοί θα μπορούν να μεταβιβάσουν τα εισιτήρια διαρκείας τους. Με ποιον τρόπο θα γίνεται αυτό;

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία έκανε πράξη την επιθυμία χιλιάδων οπαδών της ομάδας. Ποια ήταν αυτή; Η μεταφορά του εισιτηρίου διαρκείας από έναν κάτοχο σε κάποιον που απλά επιθυμεί να δει από κοντά ένα συγκεκριμένο ματς, είτε αυτός είναι φίλος του, είτε συγγενής του κ.ο.κ.

Μία διαδικασία που μόνο οφέλη θα έχει για τις δύο πλευρές, αφού και οι φίλαθλοι θα μπορούν να μοιράζονται τα διαρκείας τους και το γήπεδο θα γεμίζει πλέον περισσότερο. Μάλιστα, η μεταφορά αυτή είναι αρκετά εύκολη και αυτό διότι περιλαμβάνει πολύ λίγα βήματα.

Σε πρώτο χρόνο, οι κάτοχοι των διαρκείας θα πρέπει να επισκεφθούν το επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού (https://www.olympiacos.org/). Από εκεί, πηγαίνουν στην κατηγορία «εισιτήρια» και μετέπειτα στην υποκατηγορία «online αγορά».

Ακολούθως, συνδέονται με τα προσωπικά τους στοιχεία και σε δεύτερο χρόνο κλικάρουν την επιλογή «οι κινήσεις μου». Μετά από αυτό, κάνουν κλικ στην επιλογή «μεταφορά εισιτηρίου» και τους εμφανίζεται μία καρτέλα στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσουν κάποια στοιχεία. Εκείνα θα αφορούν τον αποδέκτη του εισιτηρίου διαρκείας και είναι το όνομα, το επώνυμο, το email και το ΑΜΚΑ του. Το πρώτο ματς που θα εφαρμοστεί η μεταβίβαση των διαρκείας θα είναι το Ολυμπιακός - Ατρόμητος, το οποίο θα διεξαχθεί στις 29 του Σεπτέμβρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ότι από Δευτέρα 23/9, στις 10:00, θα ενεργοποιηθεί η διαδικασία μεταβίβασης του εισιτήριου διαρκείας τους.

Η διαδικασία γίνεται αποκλειστικά από τους χρήστες των λογαριασμών που έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας, πηγαίνοντας στο www.olympiacos.org / εισιτήρια / online αγορά και ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Ο χρήστης μετά την μεταβίβαση / χρησιμοποίηση του διαρκείας ανά αγώνα ή ημερολογιακά θα μπορεί ο ίδιος να το μεταβιβάσει ξανά στον εαυτό του ή σε όποιον άλλο επιθυμεί.

Η διαδικασία θα μπορεί να γίνεται έως και 6 ώρες πριν από την έναρξη του κάθε αγώνα.

Μεταβίβαση γίνεται μόνο στα ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ και όχι στα μεμονωμένα εισιτήρια αγώνα».