Πότε άλλαξε απόφαση ο Κάρμο

Ο Νταβίντ Κάρμο

i

© Intime

Πότε άλλαξε απόφαση ο Κάρμο

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν, αλλά...

Προ ημερών ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως πλέον δεν υπάρχει η περίπτωση του Νταβίντ Κάρμο για τον σύλλογο. Αυτό, διότι ο ποδοσφαιριστής τόνισε πως θέλει να μείνει στην Πόρτο και να προσπαθήσει να διεκδικήσει θέση βασικού στην πορτογαλική ομάδα. Να δούμε λίγο όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Ολυμπιακός «βρήκε» τον Κάρμο, ο οποίος δεν υπολογιζόταν από την Πόρτο και για αυτό είχε πάει στη δεύτερη ομάδα. Συγκεκριμένα, δεν τον υπολόγιζε ο τότε προπονητής της ομάδας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, μάλιστα οι δυο τους είχαν και αρκετές διαφορές σύμφωνα πάντα με τα όσα είχαν γραφτεί στην Πορτογαλία.

Μασούρας: «Χαρούμενος που θα συνεχίσω να εκπροσωπώ αυτό τον τεράστιο σύλλογο και Κυπελλούχο Ευρώπης»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:48 - 11.07.2024

Μασούρας: «Χαρούμενος που θα συνεχίσω να εκπροσωπώ αυτό τον τεράστιο σύλλογο και Κυπελλούχο Ευρώπης»

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού μετά την ανανέωση του συμβολαίου του και δήλωσε πολύ χαρούμενος για την παραμονή του στην ομάδα του Πειραιά.

Κάπως έτσι, η Πόρτο τον έδωσε δανεικό στον Ολυμπιακό. Με τους «ερυθρόλευκους» ο υψηλόσωμος αμυντικός πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις ιδιαίτερα στην Ευρώπη. Έφτασε σε σημείο να κατακτήσει με την ομάδα το Conference League και μάλιστα να είναι εκ των πρωταγωνιστών αυτής της τεράστιας επιτυχίας. Ο δανεισμός του έληξε, επέστρεψε στην Πόρτο με τον ίδιο να είναι υπέρ της προοπτικής να γυρίσει σύντομα στον Ολυμπιακό, αφού τα όσα είχε ζήσει στην πορτογαλική ομάδα με τον Κονσεϊσάο στον πάγκο δεν του ήταν και τόσο ευχάριστα.

Εξελίξεις μέχρι την έναρξη προετοιμασίας της Πόρτο δεν υπήρξαν, παρά τις «ενοχλήσεις» και τις προτάσεις του Ολυμπιακού, με τους Πορτογάλους όμως να αρνούνται την πώληση του παίκτη με τους όρους των «ερυθρόλευκων». Η προετοιμασία ξεκίνησε 1η Ιουλίου, ο Βίτορ Μπρούνο είναι πλέον ο νέος τεχνικός της Πόρτο και μέσα από τις προπονήσεις άρχισε να κερδίζει τον Κάρμο ο οποίος πλέον έφτασε σε σημείο να πει ότι προτιμά να μείνει στην Πορτογαλία, παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έφτασε σε συμφωνία με την ομάδα στα 12 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Αυτές οι δέκα ημέρες της προετοιμασίας έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην αλλαγή στάσης του Κάρμο, γιατί πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι απορούν και αναρωτιούνται πως άλλαξε απόφαση ο ποδοσφαιριστής. Μέσα από τις προπονήσεις ο Βίτορ Μπρούνο κέρδισε τον παίκτη και έτσι γράφτηκε η ιστορία. Τώρα ποια θα είναι η εξέλιξή της, δηλαδή αν θα παίζει στην Πόρτο ή όχι, κανείς δεν ξέρει. Αυτό θα φανεί στη συνέχεια... Το ζήτημα για τον Ολυμπιακό, είναι ότι ψάχνεται και πάλι για στόπερ…