Πότε ήταν το τελευταίο 6-1 του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης»;
i

Παίκτες Ολυμπιακού / © Intime

Πότε ήταν το τελευταίο 6-1 του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης»;

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:54 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:58 - 20.08.2024

Ο Ολυμπιακός σημείωσε την πρώτη του εξάρα εντός έδρας μετά από εφτά χρόνια, επικρατώντας με 6-1 του Παναιτωλικού. Μάλιστα, εκείνο το παιχνίδι είχε ως κοινό παρονομαστή δύο σημερινούς ποδοσφαιριστές.

Ο Ολυμπιακός ήταν επιβλητικός κόντρα στον Παναιτωλικό και μετά την ήττα του από την ΑΕΚ, ξέσπασε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με νίκη 6-1. Μία νίκη την οποία είχε ανάγκη, προκειμένου να ανακάμψει ψυχολογικά και να επανέλθει σε ρυθμούς πρωταθλήματος.

Όμως αυτή η «εξάραρα» των «ερυθρόλευκων» περιλάμβανε και κάτι ακόμα πέρα από το κομμάτι του θριάμβου. Πιο αναλυτικά, ήταν η πρώτη των Πειραιωτών στην έδρα τους μετά το 2016, όταν είχαν κερδίσει ακριβώς με το ίδιο σκορ την Βέροια. Στην εν λόγω αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στις 11 Σεπτεμβρίου εκείνης της χρονιάς, είχε «καθαρίσει» κατά κύριο λόγο ο Ιντέγιε, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ. Με ένα γκολ συνέβαλαν οι Μιλιβόγεβιτς, Σεμπά και Ελιονούσι, ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει σε 5-1 ο Καπετάνος.

Το παιχνίδι της σεζόν 16-17 με το σημερινό, μάλιστα, είχαν και έναν κοινό παρονομαστή. Ειδικότερα, στο ματς κόντρα στην ομάδα της Μακεδονίας, είχε αγωνιστεί για ένα 30λεπτο ο Παναγιώτης Ρέτσος και στον πάγκο βρισκόταν ο Κώστας Φορτούνης, δύο παίκτες οι οποίοι έπαιξαν βασικοί σήμερα (19/2) εναντίων των Αγρινιωτών.