Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στην έδρα που πέρσι «πληγώθηκε»

Ροντινέι - Κόμπα

i

©Intime

Πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό στην έδρα που πέρσι «πληγώθηκε»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:28 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:31 - 17.08.2024

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το βράδυ του Σαββάτου (17/8, 20:00) στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Έτοιμοι για το πρώτο τους επίσημο ματς για τη σεζόν 2024-25 είναι ο Ολυμπιακός κι ο Βόλος. Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες το βράδυ του Σαββάτου (17/8, 20:00) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Μαρινάκης, το Conference, ο Φορτούνης και η «στάμπα» του Ολυμπιακού: Ο Αλέξης Αλεξανδρής στο Sportal!
SPORTAL ORIGINALS

19:12 - 16.08.2024

Ο Μαρινάκης, το Conference, ο Φορτούνης και η «στάμπα» του Ολυμπιακού: Ο Αλέξης Αλεξανδρής στο Sportal!

Ο Αλέξης Αλεξανδρής παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στο Sportal, που ταξίδεψε μέχρι την Πάρο για να συναντήσει τον εμβληματικό επιθετικό του Ολυμπιακού, για μια μοναδική συζήτηση, έξω από τα καθιερωμένα!

Να αναφέρουμε ότι περίπου 9.000 φίλαθλοι των «ερυθρόλευκων» αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παναγιώτη Ρέτσου και Ντάνι Γκαρθία, που είναι τραυματίες ενώ εκτός αποστολής έμειναν ο Αντώνης Παπακανέλλος και Νίκος Μπότης.

Από τη μεριά του ο Χοακίν Γκόμεθ που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Βόλου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κόβατς, Ντε Καμπς, Τριανταφύλλου, Νταϊλάνι και Λυκουρίνο.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Βόλος δεν έχει νικήσει ποτέ τον Ολυμπιακό. Εννιά νίκες μετρούν οι Πειραιώτες και τρεις φορές έχουν έρθει ισόπαλες οι δύο ομάδες. Υπενθυμίζεται πως πέρσι ο αγώνας στο Πανθεσσαλικό είχε λήξει 2-2.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Βόλος (Χ. Γκόμεθ): Σιαμπάνης, Μίλετιτς, Κορέα, Τσοκάνης, Μύγας, Κόμπα, Βιγαφάνιες, Γκλάβτσιτς, Σμόιλερς, Κόζτα, Ασεχνούν

Ολυμπιακός (Χ. Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Πιρόλα, Ορτέγκα, Ντόη, Τσικίνιο, Έσε, Βέλντε, Μαρτίνς, Γιάρεμτσουκ

Διαιτητής: Παπαδόπουλος

Βοηθοί: Δημητρόπουλος, Κομισοπούλου

4ος: Πουλικίδης

VAR: Κουμπαράκης, Κωνσταντίνου

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!