Ετοιμάζει Σολμπάκεν ο Μαρτίνεθ

Όλα Σολμπάκεν

i

©PrtScr

Ετοιμάζει Σολμπάκεν ο Μαρτίνεθ

Διονύσης Βερβελές 22:00 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:16 - 14.08.2024

Ο Νορβηγός πρέπει να πάρει ρυθμό και φουλάρει για βασικός στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κηφισιά.

Δεν είναι ψέμα πως ορισμένοι παίκτες του Ολυμπιακού δεν έχουν τον κατάλληλο ρυθμό. Ήρθαν πιο αργά στην ομάδα, έχουν μείνει… πίσω, είχαν και τις κλήσεις στην εθνική ομάδα. Το ματς της Κυριακής κόντρα στην Κηφισιά ωστόσο, προσφέρεται για αλλαγές και την ευκαιρία από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να δώσει χρόνο σε παίκτες που θα κληθούν να βοηθήσουν και περισσότερο στη συνέχεια.

Ο Όλα Σολμπάκεν είναι ένας από αυτούς. Ο Νορβηγός εξτρέμ, πέρασε στον αγώνα με την Φράιμπουργκ ως αλλαγή και τώρα, φουλάρει για να είναι βασικός στο ματς της 5 ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Μαρτίνεθ έτσι, υπολογίζει να κάνει αρκετές αλλαγές κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Η ομάδα του είναι επιβαρυμένη και ψυχολογικά, έρχεται από δύο ματς με ΑΕΚ (εκτός) και Φράιμπουργκ (εντός) που δεν κατάφερε μάλιστα να νικήσει.

Θέλει την επιστροφή στις νίκες και ταυτόχρονα, ποδοσφαιριστές του που θα πάρουν το χρόνο, για να του δείξουν πως μπορεί να υπολογίζει και σε άλλα σχήματα και σε άλλα πλάνα για τη δύσκολη συνέχεια. Ο Σολμπάκεν που ήρθε από τη Ρόμα, είναι ένας από αυτούς. Θέλει να βοηθήσει την ομάδα, με το που μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό ωστόσο, έπρεπε να φύγει ξανά για τις υποχρεώσεις του με την εθνική Νορβηγίας.

Τώρα, δουλεύει στις προπονήσεις και περιμένει το ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θυμίζουμε πως κόντρα στην ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Μαρτίνεθ τον είχε στον πάγκο, αλλά χωρίς να του δώσει χρόνο, καθώς είχε… μιάμιση προπόνηση με την ομάδα.

Ο Ελ Κααμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:23 - 23.09.2023

Ο Ελ Κααμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του (vids)

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει σκοράρει έξι γκολ σε εννιά ματς που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο 30χρονος Μαροκινός επιθετικός κατέγραψε έτσι το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του.

Ο Ισπανός κόουτς πάντως, έχει αποδείξει πως δεν διστάζει να τους βάλει στο αρχικό σχήμα, δεν τον βοηθά και ο χρόνος άλλωστε, με πολλά και συνεχόμενα ματς. Με τις απαιτήσεις να είναι και μεγάλες…