Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσέφερε νερά και ισοτονικά στους πυροσβέστες με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσέφερε νερά και ισοτονικά στους πυροσβέστες με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη

Sportal newsroom 18:02 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:02 - 13.08.2024

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά από εντολή του διοικητικού της ηγέτη, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Για ένα ακόμη καλοκαίρι οι ηρωικοί πυροσβέστες αναγκάστηκαν να δώσουν μάχες με τις φλόγες, οι οποίες τύλιξαν σπίτια και οχήματα στη βορειοανατολική Αττική.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλησε να σταθεί στο πλευρό των πυροσβεστών, που έκαναν και εξακολουθούν να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να σώσουν όσο γίνεται την κατάσταση.

Έτσι, την Τρίτη (13/8) στη βάση της Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ προσέφερε παλέτες με νερά και ισοτονικά για τους πυροσβέστες, με εντολή του διοικητικού της ηγέτη, Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έδωσε εντολή να σταλούν νερά και ισοτονικά στους πυροσβέστες. Έτσι ο Πρόεδρος του Σταδίου Καραϊσκακη, Βασίλης Βασιλειάδης μαζί με τους συνεργάτες του, παρέδωσε με ένα γεμάτο φορτηγό και ένα βαν του Ολυμπιακού, παλέτες νερά και ισοτονικά στη βάση μας», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση της η Ειδική Μονάδα Δασικών Επιχειρήσεων.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!